2 Dakikada Dişler Doğal Olarak Nasıl Beyazlatılır? - kadinvsaglik.com

2 Dakikada Dişler Doğal Olarak Nasıl Beyazlatılır?

2 Dakikada Diş Beyazlatma Yöntemi

İki Dakikada Diş Beyazlatma Yöntemi

Evde 2 dakikada diş beyazlatma yöntemi ile bembeyaz dişlere sahip olmanız mümkün.
Bir çok insanın ortak derdi dişlerinin sararmasıdır. Yoğun şekilde içilen kahve, çay ve sigara dişlerin sararmasına ve renginin kötü görünmesine neden olur. Dişlerini düzenli fırçalamayan bazı kişilerin diş renkleri çok daha koyu ve çirkin bir görünümdedir. Evde iki dakikanızı ayırarak dişlerinizin çok daha beyaz görünmesini sağlayabilirsiniz.

Malzemeler

  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi
  • Bir kaç damla limon suyu
2 Dakikada Dişler Nasıl Beyazlatılır

2 Dakikada Dişler Nasıl Beyazlatılır?

Bir çam kap içerisinde zerdeçal, hindistan cevizini koyalım. İçerisine bir kaç damla limon suyu ekleyelim ve iyice karıştıralım. Dişleri bu doğal beyazlatıcı diş macunu ile tam iki dakika iyice fırçalayalım. 2 dakika sonrası dişlerinizdeki beyazlaşmayı gözle görebilirsiniz. Dişlerdeki leke ve sararmayı çok kısa sürede yok edecektir.
Dişlerdeki sarılık yoğun ise bu işlemi her gün iki dakika düzenli yaparsanız koyulaşan, yerleşmiş sarılığı da beyazlatmaktadır.
Hindistan cevizi, limon ve zerdeçalın beyazlatma etkisi çok yüksektir. Üç beyazlatma etkisi olan malzeme ile fırçalama işleminde dişlerdeki lekeler ve sararmalar çok kısa sürede giderilir. İlk fırçalama da bile etkisi anlaşılan bu doğal beyazlatıcı düzenli kullanılırsa çok kısa sürede bembeyaz dişlere kavuşmanızı sağlar.
Zerdeçal sarı renkte olduğu için dişlerinizi onunla fırçaladığınızda etki göstermeyeceğini ya da dişlerin bu sarı dozla nasıl beyazlaşacağına inanmayabilirsiniz. Oysa ki zerdeçal çok etkili bir beyazlatıcıdır. Sadece dişlerde değil cildinizde de etkili bir doğal beyazlatıcıdır.

Hiç yorum yok