İstenmeyen Vücut Yağlarını Yok Eden Uygulama: Lazer Lipoliz! - kadinvsaglik.com

İstenmeyen Vücut Yağlarını Yok Eden Uygulama: Lazer Lipoliz!

Yaşlanma, düzensiz yaşam, stres, sağlıksız beslenme ve spor eksikliğinden dolayı insan vücudunda çeşitli bozulmalar meydana gelir. Bunlardan estetik olarak hoşa gitmeyenlerden biri de bölgesel yağlanmalar olarak kendini gösterir. Neyse ki, gün geçtikçe gelişen ve ilerleyen estetik uygulamalar sayesinde cilt problemleriyle ilgili sorunlara çözüm üretmek mümkün. Lazer lipoliz uygulaması istenmeyen bölgesel yağlanmaları ortadan kaldırmak adına imdada yetişiyor. Peki, lazer lipoliz nedir?
İstenmeyen Vücut Yağlarını Yok Eden Uygulama: Lazer Lipoliz!

Lazer lipolizle yağları parçalayın!

Lazer lipoliz, vücutta yağ dokusunun yoğun olduğu bölgelere uygulanan bir estetik uygulama. İnatçı yağ kitlelerini ortadan kaldırmak ve vücudu istenilen estetik görüntüye kavuşturmak için diod lazer ışığından faydalanılarak yağları parçalamayı hedefliyor. İşlem genellikle tek seansta tamamlanıyor. Dokunun hacmine ve cilt elastikiyetinin durumuna göre hekim önerisinde, 3 aylık periyodlarla tekrarlanabiliyor. Yağ hücresinin zarına doğrudan uygulanan diod lazer ışığı hücre zarını parçalıyor ve yağların dışarı atılmasını sağlıyor. Diod lazerle vücudun yüzeyi üzerinden yapılan uygulama sırasında zamanla bozulmaya uğrayarak elastikiyetini kaybeden bağ dokusu ve kolejenin de parçalanıyor. Parçalanan bu dokular yerine yenilenmiş capcanlı hücreler oluşuyor. Böylelikle hem vücutta meydana gelen bozulmalar sebebiyle ortaya çıkan istenmeyen bölgesel yağlardan kurtulmak ve estetik olarak yenilenmiş bir vücuda merhaba demek mümkün oluyor.

Selülitlere üç boyutlu tedavi!

Bölgesel vücut yağlanması probleminin ortadan kaldırılmasında yenilikçi bir teknoloji olan 3D lazer lipoliz, yağ hücrelerinin kalıcı olarak azaltılmasına yönelik bir tedavi yöntemi. Üç farklı lazer kullanılarak uygulan 3D lazer lipolizle tedavide, cilt sıkışık kazanıyor ve selülitlere savaş açılıyor. Ciltteki fibröz bantları kırılıyor, pürüzler yok ediliyor. Uygulama yapılacak vücut bölgesi işaretleniyor ve uyuşturuluyor. Sonrasında 1mm kadar küçük bir kanül yerleştirilen bölgedeki yağ hücreleri patlatılarak vücuttan dışarı atılıyor.

Kimler lazer lipoliz yaptırmaya uygun?

Özellikle bel, kalça, karın, kol gibi bölgesel yağlanma ve selülit, çene altı genişlemesi ya da göz torbaları olanlar için uygun bir tedavi yöntemi olan lipoliz elbette ki, her tedavi her kişi için uygun olmayabilir. Bunun için uzman hekimlerin görüşlerine göre lazer lipoliz yaptırabilmek için gerekli yaş aralığı 18-75. Eğer bu yaş aralığında ve sağlıklıysanız bu konuda uzman bir hekime danışarak bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Lazer lipoliz uygulaması yaptırabilmek için hekime danışmadan önce belirtmek gerekir ki, 15-30 kilogram gibi kilo fazlalığı olanlar için uygun bir yöntem değil. Ayrıca bu estetik tedavi yöntemini tercih edecek kişilerin öncelikle kilo vermeleri öneriliyor.

Kimler lazer lipoliz yaptırmamalı?

Lazer lipolizden, hamileler veya emziren anneler kesinlikle kaçınmalı. İlaç alerjisi olanlar; enfeksiyon hastaları; böbrek rahatsızlığı olanlar da uzak durmalı. Ayrıca karaciğer hasarı olan kişiler; hemofili rahatsızlığı olanlar; kanser hastası olan bireyler, istemik atak geçirenler; felç geçirmiş olanlar, ileri kalp problemi olan kişiler, insülin kullanan şeker hastalarına da bu uygulama önerilmez.

Lipoliz ile vücut yağlarından tamamen kurtulun!

Lazer lipolizin kalıcılığına gelince, uygulama yapılan bölgeseli yağ tabakası tamamen elveda diyebilirsiniz. Ancak sağlıklı beslenme ve spor yapmak şartıyla. Eğer bu hususlara dikkat edilmezse maalesef yağ hacimleri tekrar büyüyecek ve yaptırdığınız işlem boşa gidecektir. 

Lazer lipoliz yaptıranlar bölgesel vücut yağlarından kolayca kurtuluyor!

Lazer lipoliz yaptıranların yorumları incelendiğinde, hepsi bölgesel yağlarından kurtulmuş olmanın keyfini yaşadıklarını aktarıyorlar. Siz de cilt gevşekliğinden ve vücudunuzda istenmeyen bir görünüme sebep olan bölgesel yağlanmalardan rahatsız oluyor ve lazer lipoliz fiyatları hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Alpaslan Topçu’dan randevu alabilirsiniz.

Hiç yorum yok