Burun Estetiği - kadinvsaglik.com

Burun Estetiği

Burun gerek estetik açıdan gerekse fonksiyonel açıdan çok önemli işlevleri olan bir organdır. Koku, ses ve solunum gibi yaşamsal faaliyetleri içeren görevleri bulunmaktadır. Tıptaki diğer adı Rinoplastidir. Burun estetiği operasyonları yapılırken genel anlamda fonksiyonel ve işlevsel bozukluklar birlikte değerlendirilerek operasyon yapılmaktadır. Solunuma bağlı sıkıntısı olan hastalarda ve kemik eğriliğinden kaynaklanan Deviasyon problemleri bu ameliyatla birlikte çözümlenmektedir.
Burun Estetiği

Burun Estetiği Nedir?

Burun estetiği, yani Rinoplasti burunda görsel olarak var olan şekil bozukluklarının estetik olarak düzeltilmesi operasyonudur. Türkiye’de estetik anlamda en fazla yapılan ameliyatlar burun estetik ameliyatlarıdır. Türkiye'nin plastik cerrahi olarak en başarılı olduğu ameliyat türüdür. Plastik estetik cerrahi en fazla yaptığı operasyonlar Rinoplasti burun estetik ameliyatlarıdır.

Burun Estetik Ameliyat Fiyatları

Burun estetiği ameliyatları ve diğer bütün ameliyatlar konusunda bir fiyat söylemek bu konuda mümkün değildir. Hastadan hastaya değişiklik gösteren şikâyetler, burun yapısı, Deviasyon olup olmadığı gibi birbirinden farklı nedenler bulunmaktadır. Bu nedenle en doğru bilgi ve ameliyatın maliyeti konusunda son sözü plastik estetik cerrahlar söylemektedir. Bu konu ilk muayenede hekimin neler yapılması gerektiğini muayenede tespit etmesi sonucunda oluşturmaktadır.

Burun Estetiği Yaptıranlar

Burun estetik ameliyatları genellikle estetik kaygı ile yaptırılan ameliyatlardır. Ancak bunun yanında
solunum şikayeti olan yani Deviasyonu bulunan hastalarda bu ameliyatla iki işin aynı anda yapılmasını istemektedir. Bu konuda hekimlerin tavsiyesi de bu yöndedir. Burun estetik ameliyatlarında, burunun dış görüntüsü, kemerli olması ve burun ucunun küt olmasından kaynaklı estetik kaygılar giderilmektedir. İyi bir burun estetik ameliyatı sonrasında burun görsel olarak doğal ve estetik bir görünüm alarak yüze daha derin bir ifade verilmektedir.

Türkiye'nin Burun Estetiği Konusundaki Başarısı

Burun estetiği yani Rinoplasti konusunda Türkiye, dünya sıralamasında en ön sıralarda yer almaktadır. Bunun doğruluğu Sağlık Turizmi gelişmelerinden ve taleplerinden de anlaşılmaktadır. Bu konudaki doktor başarısı ve ameliyat sonrası hasta bakım ve konforu çok iyi düzeydedir. Burun estetiği, gerek sağlık açısından gerekse estetik cerrahi açısından gerekse plastik cerrah açısından son derece önemli ve ciddi anlamda sorumlulukları olan bir konudur. Türk hekimleri bu konuda yıllardır ciddi sınavlar vermiş ve başarıları tartışılmaz durumdadır.

Burun Estetiği Konusunda Tavsiye ve Öneriler

Burun estetik ameliyatı konusunda Türkiye'nin ve Türk plastik cerrahların başarısı bugün literatüre girmiş en başarılı hekimler arasındadır. Burun estetik operasyonlarında ameliyatı yapacak olan cerrahı seçmek hasta açısından oldukça sıkıntılı bir süreçtir. Bu konuda yapılması en doğru olan, hekim hakkında referans ve önerileri dikkate almaktır. Plastik cerrahın bu konuda en iyi referansı yaptığı önceki ameliyatlar ve ortaya çıkardığı estetik burun operasyonlarıdır. Bir de bunun yanında doktora güven gelmektedir. Bütün bunlar karar aşamasında hastanın ikna olması için yeterlidir.

Hiç yorum yok