İşitme Cihazı Markaları Nelerdir? - kadinvsaglik.com

İşitme Cihazı Markaları Nelerdir?

İşitme Cihazı Markaları Nelerdir
İşitme cihazlarının sizin için uygun olup olmadığını belirleyen en önemli faktörler;
Kulak, Burun ve Boğaz Uzmanınız, işitme kaybınızın seviyesi, estetik tercihleriniz, yaşam tarzınız ve bütçeniz gibi faktörlere bağlı olarak bir veya daha fazla işitme cihazı önerebilir. Çoğu işitme cihazı stilinde saçınızın veya cildinizin rengini tamamlamak için çeşitli renkler ve metalik cilalar bulunur.
İşitme cihazları, birinin sesleri daha iyi duymasını ve konuşmayı daha net anlamasını sağlayan ve kişinin iletişim kurma kabiliyetinde genel bir artış sağlayan küçük elektronik cihazlardır.
İşitme cihazlarının farklı parçaları vardır. Mikrofon, Yükselteç ve Hoparlör. Mikrofon harici sesi alır ve amplifikatöre gönderir. Amplifikatörler (ve işlemciler) bu sesin işlenmesi ve yükseltilmesinden sorumludur. Son olarak, yükseltilmiş ses bir hoparlörden kulağa iletilir. Kulağa iletilirken aşağıdakilere dahil çeşitli malzemeler kullanılır: kulak kalıpları, tüpler ve boynuzlar, tüpler ve kubbeler işitme cihazları, işitme cihazı pillerini güç kaynağı olarak kullanır. https://www.siser.com.tr/ sayfasını ziyaret etmenizi öneririz.
işitme cihazı ve özellikleri
İŞİTME CİHAZI VE ÖZELLİKLERİ

Siemens Ace 
Çok küçük, bu sır sadece senin.
Cihaz sınıfındaki en görünmez cihaz olan ACE kulağınızın arkasına monte edilir ve zaman kaybetmeden güvenle dinlemenizi sağlar. İşitme seçeneklerinizi inceler ve bunları doğrudan aynı ortamda uygular.
Ayrıca ortam gürültüsünü algılayarak istenmeyen gürültüyü otomatik olarak algılar ve en yüksek seviyede ses kalitesini en doğal şekilde duyabilirsiniz.
Ace kulağınıza geldiğinde, kulağınızda bir işitme cihazınız olduğunu unutacaksınız. Dilediğiniz gibi yaşamın seslerinin tadını çıkarın.

Ace'in size sunabilecekleri:
Kabine ultra küçük ve değiştirilebilir. Yeni mini Receiver ile ses kalitesi doğaya en yakın. Siemens'in Gelişmiş BestSound Teknolojisi özellikleri konuşmanıza kolay odaklanmak için yönlü mikrofon isteğe bağlı kontrol için düğmeye basın. 

Siemens Aquaris 
Hayat sınırsız yaşanmalıdır. Su, toz veya sarsıntı veya delme sizi durdurmaz. Aquaris güçlü ve etkileyici bir tasarıma sahiptir.
İlk gerçek su geçirmez işitme cihazını sunarak Siemens, bu sektördeki en büyük ilerlemeyi kaydetti. Aquaris ile hayatın her desibelini aktif olarak yaşayabilirsiniz.

Suya dayanıklı
Tamamen su geçirmez pil yuvası ve kapağı
IP57 sertifikası: 1 metre derinlikte 30 dakikaya kadar su geçirmez
Yüzme için özel olarak tasarlanmış yumuşak kulak kalıbı
Ter ve toz geçirmez
Ter, toz ve kir tutmayın
Pürüzlü yüzey ve neme dayanıklı
Korozyon koruyucu kaplama
Şok ve şoklara karşı şok koruması
Ergonomik şekli ve yumuşak dokulu son işlem dokunuşları sayesinde darbelere karşı koruma
Çizilmeye karşı dayanıklı yumuşak kauçuk kaplama

Ek koruma için takılabilir Spor Klipsi En pürüzsüz ses kalitesi için BestSound teknolojisi komple su yalıtımı için benzersiz malzemeler ve yeni fikirler tek bir kablosuz genişletme sistemi ve miniTek ile sınırsız bağlantıdır.

Hiç yorum yok