Sağlıkta Son Teknoloji - kadinvsaglik.com

Sağlıkta Son Teknoloji

Branşlarında yılların deneyimine sahip ve kendisini kanıtlamış uzman hekim kadrosu ile modern ekipmanları ile İzmir ili Bayraklı ilçesinde hizmet veren firma, sektörün en güvenilir sağlık kurumlarının başında yer alıyor. Özellikle başarılı ameliyatsız yüz germe operasyonları ile firma, ülke çapında bir üne sahip bulunuyor. Firma, tamamen steril ve hijyenik koşullarda, kadın hastalıkları ve doğum, estetik ve plastik cerrahi, obezite cerrahisi ve dermatoloji branşlarında, % 100 hasta memnuniyeti oranı ile hizmetlerine devam ediyor.
sağlıkta son teknoloji

Estetik ve Plastik Cerrahisi

Estetik ve plastik cerrahisi branşında, dünyanın en yeni teknolojileri ve uygulamalarını, hastalarına başarı ile tatbik eden firmanın, bu konuda yurt dışından da önemli sayıda hastası bulunuyor. Firma yüz estetiği başlığında şu operasyonları yapmaktadır:

1. Yüz germe, kaş kaldırma ve göz kapağı ameliyatları
2. Burun estetiği ve dudak dolgusu
3. Çene ve kulak ameliyatları
4. Ameliyatsız yüz germe ve örümcek ağı estetiği
5. Yağ enjeksiyonu
6. Yüz ve kaş askılama
7. Fransız askısı
8. Göz kapağı estetiği

Meme estetiği başlığında, göğüs küçültme, büyütme ve dikleştirme estetiklerini uygulayan firmanın, vücut estetiği başlığındaki ana operasyonları da şunlardır:

1. Liposuction
2. Karın germe estetiği
3. El, kol ve bacak estetiği
4. Popo kaldırma

Obezite ve Metabolik Cerrahi

Firma, değişik konularda (sporcu, diyabet, emzirme dönemi ve kabızlık gibi) beslenme planları oluşturan uzmanları sayesinde, hastalarını sağlıklı bir yaşama kavuşturmaktadır. Firma, obezite ve metabolik cerrahi konularında ise, şu operasyonlara başarı ile imza atmaktadır:

1. Obezite cerrahisi: mide küçültme ve tüp mide ameliyatları
2. Mide balonu ve mide botoksu uygulamaları
3. Metabolik cerrahi: gastrik bypass, şeker hastalığı ameliyatı ve tip 2 diyabet cerrahisi
4. Genel cerrahi: kanser ameliyatları, laparoskopik ameliyatlar (fıtık ve apandist gibi) ve proktolik ameliyatlar (hemoroid ve kıl dönmesi gibi)

Diğer Bölümler

Firma, kadın hastalıkları ve doğum branşında; normal ve sezaryen doğum ile vajina daraltma ve beyazlatma, idrar kaçırma ameliyatı ve siğil tedavisi gibi tüm konularda hastalarına şifa dağıtmaktadır. Firma, çocuk sağlığı ve hastalıkları branşlarında, sarılık tedavisinden gerekli testlere kadar tüm bakım ve tedavileri gerçekleştirmektedir. Firma dermatoloji branşında ise; cilt, saç, dolgu ve botoks uygulamaları ile bölgesel incelme ve lazer epilasyonunun en modern tekniklerini uygulamaktadır.

Detaylı bilgi için sitemize ulaşım için; https://monosaglik.com/

Hiç yorum yok