En Güzel Gümüş Kolyeler Mia Vento Güvencesiyle - kadinvsaglik.com

En Güzel Gümüş Kolyeler Mia Vento Güvencesiyle

Gümüş, günümüzde birçok kadının severek kullandığı aksesuarların başında gelmektedir. Örneğin gümüş isimli kolye modelleri sıklıkla tercih edilen ve severek kullanılan ürünler arasında yer almaktadırlar. Eskiden altın daha çok kullanılmaktayken artık sadeliğin biraz daha öne çıktığı günümüz modasında birçok tarza ve stili tamamlayan aksesuar olarak gümüş tercih edilmektedir.
Elmas Montür Hanedan Gümüş Kolye
1- Elmas Montür Hanedan Gümüş Kolye
Gümüş bileklikler, gümüş kolyeler, gümüş yüzükler ve gümüş küpeler özellikle günlük kullanımda daha çok tercih edilmekte. Ancak özel günlerde bile gümüşün daha görünür olmasının nedeni gümüş aksesuarlarında ki tasarımların neredeyse harikalar yaratması.
0.60 Karat Effective Diamond Işıltılı Dokunuş Gümüş Tektaş Kolye
2- 0.60 Karat Effective Diamond Işıltılı Dokunuş Gümüş Tektaş Kolye

Deneyim ve Tasarımın Adı: Mia Vento

Mia Vento 40 yılı geçen kuyumculuk birikimi ve tasarım deneyimi ile tüm 925 ayar gümüş takılarda birer tasarım harikası yaratmaya devam etmekte. Çok çeşitli gümüş kolye modelleri ile ve özgün tasarımlarıyla çok farklı müşteri profillerine hitap edebilen firma, gümüş kolye alanında emin adımlarla ilerlemektedir.
Zirkonia Taşlı Melek Gümüş Kolye
3- Zirkonia Taşlı Melek Gümüş Kolye
Gümüş kolye bayan müşterilerin zevkleri, tarzları ve kullanacakları ortama göre birçok farklı tasarımı ile zengin seçenekler sunmaktadır. Gerek günlük kulanım alanlarında gerekse özel günlerinizde tercih edebileceğiniz birçok model yelpazesi ile her türlü kıyafetin en göz kamaştırıcı tamamlayıcısı olabilecek Mia Vento kolye modellerine mutlaka göz atmalısınız.
İtalyan Tasarım Flowers Kolye
4- İtalyan Tasarım Flowers Kolye

Kişiye Özel Hediye

Sevdikleriniz için de anlamlı ve özel bir tasarım sunmak isterseniz en güzel hediye seçeneklerinden birisini tercih etmiş olacaksınız. Örneğin gümüş isimli kolye ile sevdiğiniz kişi için sadece ona özel bir tasarımı sunmuş olacaksınız. Sevgiliniz, eşiniz, anneniz ya da arkadaşlarınız için her tarza yönelik kolye seçeneklerimizle hediyenize hem büyük bir şıklık hem de özel bir anlam yükleyebilirsiniz.
G Harfi Gümüş Kolye. Sitede farklı harfler kullanılarak üretilen farklı tasarımlarda harfli kolye modelleri bulabiliyorsunuz.
5- G Harfi Gümüş Kolye. Sitede farklı harfler kullanılarak üretilen farklı tasarımlarda harfli kolye modelleri bulabiliyorsunuz.

Zarafete Uygun Fiyatlarla Sahip Olun

Üstelik böylesine özel bir hediye için oldukça uygun fiyatlarla karşılaşacağınız sitedeki gümüş kolye fiyatları 49,90 TL ile 489,00 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bu fiyat değişimleri kolyelerin zincirine, kullanılan taşlarına ve işleme kalitesine göre farklılıklar göstermektedir. Ama zarafeti ve kalitesi ile birlikte düşünüldüğünde bu fiyatların ne kadar uygun olduğunu sizler de takdir edeceksiniz. Üstelik ürünlerin hepsi özel tasarım kutuları ile sunulmakta. Ve daha da önemlisi garanti kapsamında ve QR garantisine sahip olan gümüş kolye modelleri sevdiklerinizin uzun yıllar boyu saklayacağı ve kullanacağı en anlamlı hediyelerden birisi olacak.

Hiç yorum yok