Penis Estetiği Nedir? Nasıl Yapılır? - kadinvsaglik.com

Penis Estetiği Nedir? Nasıl Yapılır?

Erkekler için cinsel hayatın en önemli kriteri penis boyu. Bu sebeple hastalarımız sık sık penis estetiği nasıl yapılır sorusunu soruyor.

Estetiğin yapılması için son gelişmeleri takip ederek, en iyi şekilde müdahale etmeye dikkat ediyoruz. Hastalarımızın penis estetiği nedir nasıl yapılır gibi sorularını detaylı şeklide yanıtlıyoruz. Farklı estetik yöntemleri ile penisin 2 cm ile 6 cm arasında büyümesi sağlanır.
penis estetiği nedir nasıl yapılır

Penis Estetiği Yöntemleri

Penis estetiğinin farklı yöntemler ile uygulanmasını sağlıyoruz. Gelişmiş ve en iyi sonucu veren yöntemleri uygulayarak, estetikten en iyi sonucu almak mümkün. Peniste penisin boyunun uzaması ve penisi kalınlaştırmak üzere iki amaç üzerinden estetik operasyonu yapılıyor. İşte, hastalarımızın merak ettiği hususlar hakkında detaylar.

Süspansör Ligama Operasyonu

Penisin vücut içinde kalan bir kısmı var. Bu bölümün dışları çıkarılması için hastalarımızın süspansar ligama ile vücudundaki bağlantısını koparıyoruz. Penis boyunun %50’sini içinde bulunduran bu bağlantı çıkarıldığında, peniste penis boyunun yarısı kadar bir büyüme oluyor. Örneğin 8 santim olan bir penis için penisin, 12 santime çıkması mümkün oluyor.

Kalıcı 2 – 5 santim uzama gerçekleşir…

Yapılacak olan operasyon sayesinde, istenen boyuta ulaşma mümkün olacaktır. Ameliyat sırasında fraksiyonel CO2 lazer kullanımı gerçekleşmekte. Lazer ile yaptığımız ameliyatta hiçbir şekilde peniste bir kanama görülmesi söz konusu olmuyor. Bu sayede hastalarımız tahmin ettiğinden de çok rahat bir ameliyat süreci gerçekleştiriyor.

Supra – Pubik – V-Y Plasti

Penis uzatma ameliyatının önemli aşamalarından biri. Penis uzamasına destek olması açısından bu aşamayı en iyi şekilde tamamlıyoruz. Bakıldığında ameliyat sonrasında bölgede ters Y harfi şeklinde bir dikiş izinin görülmesi söz konusu. Bu izin birkaç ay içinde tamamen kaybolması için bu operasyonun gerçekleşmesini de isteyebilirsiniz. Penis estetiği için gereken yapıldığından, hastalarımızın operasyon sonrasında istenen sonucu alarak mutlu olacağının garantisi verilir.

Suprapubik Liposuction

Genel olarak yaşın ilerlemesi ile birlikte, penis bölgesinde görülen yağlanmanın ortadan kalkması için uyguladığımız bir operasyon. Orta yaşlı erkeklerde gömülü penis durumuna yol açtığından, içerideki penisin dışarı çıkarılması için ameliyat yapılır. Mevcut penis boyunun daha uzun gözükmesi için gerçekleşir. Etkili bir liposuction yağ dokusunun kalınlığına göre 1 ile 1.5 santim arasında bir uzamanın olmasını sağlayacaktır.

Peno – Skroral Plasti

Yaptığımız incelemelerin sonunda penisteki boy probleminin penis ile yumurtalık birleşiminden kaynaklandığı sonucuna ulaşıyoruz. Bu durumda penisin uzaması için yapılması gereken peno – skrotal plasti olacaktır. Torba derisi penisin ortasına yapışık olduğundan hindi boyu denen bir görünümün ortaya çıkmasına neden olur. Bu durumun ortadan kalkması ve penisin uzamasının sağlanması için peno – skrotal plasti uygulaması yapıyoruz. Oldukça tatmin edici sonuçlar aldığımız bir yöntem olduğunu söyleyebiliriz.

Penis Kalınlaştırma – Yağ Enjeksiyonu

Bazı durumundalar ise kişi, penisinin kalınlığından şikayetçi olacaktır. Bunun için yapılması gereken ise penis kalınlaştırma estetiği için yap enjeksiyonudur. Yap enjeksiyonunun gerçekleşmesi, tüm vücutta uygulanan dolgu malzemeleri dışında kişinin kendi vücudundan alınır. Hem daha sağlıklı hem de daha kalıcı olacağından, kişinin kendi vücudundan alınan ile dolgunun gerçekleşmesi sağlanır. Yağ grefti ile kalınlaşma olur.

Ayrıca sentetik dolgu malzemelerinin de uygulanması sağlanabilir. Yapılan incelemelerin sonunda sizin için en doğru karar verilecektir. Muayene sırasında siz de bu hususa dair fikrinizi sunabilirsiniz. Sizin için en uygun olan yöntemler seçilerek, penisin kalınlaştırılması sağlanacaktır.

Penis Estetiği Sonrasında İyileşme Nasıl Olur?

Hastalarımızın merak ettiği sorular arasında penis ameliyatının ardından iyileşme sürecinin nasıl olacağı. Bunun için yapılması gereken, elbette iyi bir operasyon. Sorun yaşamamak ve bu sürecin en hızlı şeklide atlatılmasını sağlamak açısından, profesyonel uygulamalar yapılır.
  • Ameliyat sonrası egzersizleri
  • Kullanılacak ilaçlar
  • Kontroller
Ve diğer aşamalar tamamlandığında, sorunsuz bir şekilde cinsel hayatınıza dönebileceksiniz. Bunun için yapılması gerekenleri ameliyat sonrasında tarafınıza sunuyoruz. Sizin için en iyi yöntemin tercih edilmesi ve profesyonel şekilde uygulamamız herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçecektir. Kısa süre içinde cinsel hayatınıza dönebilecek, performansınız artmış şekilde cinsel hayatınızı devam ettireceksiniz.

Penis Estetiği Sonrasında İşlevsel Bozukluk Olur mu?

Çoğu zaman sizi endişelendiren durumlar arasında işlevsel bozukluk olup olmayacağı yer alır. Bu hususta bilmeniz gereken, yapılan operasyonun penisin kalınlaşma ve penisin uzaması ile ilgili olduğudur. Yani herhangi bir şekilde penisin işlevine yönelik bir müdahale olmaz. Bu durumda sizin de penisinizin ameliyat sonrasında zarar görmesi gibi bir durum olmayacak. Bunu bildiğinizde çok daha rahat şekilde operasyonun yapılmasını isteyeceksiniz. Yapılan muayene sırasında size bu hususlar ile ilgili de bilgi verilecektir.

Penisin işlevinde bozukluk olmayacağı, boy ve kalınlıkta bir değişim olabileceği ameliyatın genel sonuçları arasında. İyileşme sürecinde de bilinçli şeklide hareket edilmesi sayesinde, sorun yaşamadan penis estetiği sonucunda istediğiniz sonucu alacaksınız. Herhangi bir problem yaşamayacağınızı bilmelisiniz.

Profesyonel Doktorlar ve Doğru Müdahale;

Her zaman hastalarımıza doğru bir müdahalenin olmasının ne kadar önemli olduğunu söyleriz. Çünkü problem oluşmaması için hem bu alanda deneyimli olan bir doktorun estetik operasyonu gerçekleştirmesi hem de doğru yöntemin seçilmesi önemlidir. Tüm bunlara dikkat ederek yaptığımız çok sayıda operasyon, ekibimizin başarısını da gözler önüne sermekte. Bu açıklamalar sayesinde, korkma eğiliminde olan hastalarımızın dahi gönül rahatlığı ile operasyonu tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Kalıcı penis büyütme işlemi için mutlaka estetik operasyonun olması gerektiğini bilmeli, herhangi bir şeklide piyasada var olan ilaç ve hap gibi seçeneklere itibar etmemelisiniz. Sizin için uygun olan yöntem belirlenecek ve direkt olarak o yöntem üzerinden penisin büyümesi sağlanacak. Penis büyütme operasyonu için iletişime geçmeniz mümkün.

Kaynak: https://www.urolognet.com/penis-estetigi-ameliyatlari/

Hiç yorum yok