Genital Estetik Hakkında Merak Edilenler - kadinvsaglik.com

Genital Estetik Hakkında Merak Edilenler

Başarılı bir şekilde yapılacak olan işlemler sonrasında, cinsel hayattaki performansın artması ve kadının kendine olan güveninin gelmesi sağlanır. Genital estetik hakkında merak edilenler detaylı şekilde verilmiştir. İşte, merak ettikleriniz…
genital estetik hakkında merak edilenler

Genital Bölge Estetikleri Neler?

İlk olarak hastalarımızı genital bölgede yapılabilecek olan estetik operasyonlar hakkında bilgilendiriyoruz. Farklı çok sayıda yöntemin kullanılması ile genital bölgede estetik gerçekleşiyor. Son dönemde pek çok estetik işlemine büyük ölçüde talep var. Sağlıklı bir cinsel yaşam için problemleri beklemenize gerek yok, direkt olarak operasyon talep ederek cinsel hayatınızı kaliteli bir boyuta taşıyabilirsiniz.
  • Vajina Daraltma: En çok uygulanan ve talep edilen estetik arasında. Vajinanın pek çok nedenden ötürü genişlemesi söz konusu. Sonrasında ise cinsel hayat olumsuz yönde etkileniyor. Hem kadın hem de erkek cinsel ilişki sırasında tatmin olamıyor. Bu durumun çözümü ise vajinoplasti ameliyatı. Yapılacak farklı müdahaleler ve uygulayacağımız farklı yöntemler ile daraltma operasyonu gerçekleşiyor. Kadının vajinasının olması gereken genişliğe gelmesi sağlanıyor. Genel olarak doğum yapmamış bir kadının 2 cm genişliğinde vajinası oluyor. Buna yaklaşan bir ölçünün oluşturulması bekleniyor.
  • Labioplasti: Cinsel organda dış dudakların iç bölümünde kalan ve iç dudak olarak isimlendirilen dudaklar var. Genel olarak olması gereken uzunluk belli. Ancak genital faktörler ya da yaş gibi farklı sebeple ile sarkmanın olması söz konusu olabiliyor. Bu da genital estetik yöntemler ile çözülebilecek bir problem. Direkt olarak genel anestezi altında küçültmenin yapılması sağlanıyor. İyileşme kısa süre içinde gerçekleşiyor.
  • Dış Dudak Estetiği: Cinselliği etkileyen bir diğer husus da kadının cinsel organında dış dudak sarkmasının olması. Bunun içinde dolgu işleminin uygulanarak, dış dudağın estetik bir görünüm alması sağlanacaktır.
Yukarıda verilen uygulamalar ile kısa süre içinde cinsel bölgede estetik yapılabilir. Hastalarımızın şikayet ettiği hususlar üzerinden kısa süre içinde uygulamayı yaparak mümkün olduğunca iyi bir sonuç alıyoruz. Profesyonel uygulamalar ile estetik problemler çözülerek, genital bölgede istenen görünüm sağlanır.

Genital Bölge Estetikleri Hangi Anestezi Yöntemi ile Yapılır?

Merak edilen sorular arasında, uygulanacak olan genital estetiğin hangi anestezi yöntemi ile uygulanacağı sorusu da var. Bu durum hastalarımızın daha çok endişelerinden arınmaları için sorulan bir soru. Genital bölgesi estetiği için aslında tamamen birlikte bir anestezik yönteme karar verilebilir. Yapılacak olan operasyonların büyük çoğunluğu hem lokal anestezi hem de genel anestezi için uygundur. Bu sebeple hastamız ile birlikte karar vererek özel koşullara göre hareket ediyoruz.
  • Genel Anestezi: Talep edilmesi durumunda genel anestezi altında operasyonun gerçekleşmesi uygun olur. Böyle bir durumda hastanın bir gün müşade altında kalması da söz konusu olabilir. Tamamen talebe göre anestezi seçeneği belirlenir.
  • Lokal Anestezi: Bölgesel anestezinin uygulanması lokal anestezi altında gerçekleşiyor. Direkt olarak genital bölgede uyuşmanın olması ile operasyon yapılır. Hiçbir şey hissetmeden herhangi bir acı çekmeden yapılacak olan operasyon tamamlanır.
Yukarıda verilen yöntemler arasından birlikte yapılan seçim ile direkt olarak operasyon tamamlanacaktır. Fikrinizi tarafımıza iletebilir, muayene sırasında bizden bilgi alabilirsiniz.

Genital Bölge Estetiği Fiyatları

Estetik olmadan önce genital bölge estetiği fiyatları hakkında bilgi almak isteyebilirsiniz. Bunun için aslında pek çok kriter var. Yapılacak olan ameliyatın çeşidine göre belirlenmiş olan fiyatlar var. En iyi fiyatın sunulması sizin operasyon için avantajlı olmanızı sağlar. Ancak sadece fiyat üzerinden değil, mümkün olduğunca operasyon sonrasında memnun kalacağınız bir hizmet almaya dikkat etmelisiniz. Bunun için de mutlaka bu alanda uzman olan bir doktor ile çalışmanız önerilir. Memnun kalan pek çok hastamız olduğundan, kendimize olan güvenimizi sunuyoruz. Yaptığınız araştırmalar sayesinde en iyi şekilde operasyonun yapılacak olduğu sonucuna ulaşacaksınız.
  • Operasyonun çeşidine göre
  • Genital bölgenin durumuna göre
  • Uygulanacak olan yönteme göre
  • Klinik ve doktor fiyatlarına göre
Elbette genital bölge estetiğinin fiyatlarında bir değişim olabilir. Bu durumda direkt olarak fiyatları inceleyerek de karşılaştırma yapabilirsiniz. Sunmuş olduğumuz en iyi fiyatlar sayesinde, hastalarımızın avantajlı şekilde yaşadığı cinsel hayattaki problemler gibi durumlarda sıyrılmasını sağlıyoruz. Genital estetik ve diğer pek çok işlem ile cinsel hayatınızdaki performansın en iyi şekilde artmasını sağlıyoruz.

Genital Bölge Estetiği Tehlikeli mi?

Genital bölge estetiği tehlikeli mi? Hastaların merak ettiği sorular arasında tehlikeli olup olmadığı da var. Bakıldığında herhangi bir şekilde tehlikeli bir durum olmadığını göreceksiniz. Nasıl mı? Mümkün olduğunca bilimsel bilgileri sunarak, endişe duymamanızı sağlıyoruz. Bilgilerin dışında, klinik ortamının da profesyonel şekilde düzenlenmesi, ekipmanların yeterli olması ve uygulamaların da deneyimli ekip ile yapılması sağlanacaktır. Bu durumda genital bölge estetiği tehlikeli mi sorusunun yanıtına anında hayır diyebiliriz. Yapmış olduğumuz uygulamada bu zaman kadar yaptığımız operasyonlar teminatımız olacak. Sizin için herhangi bir şekilde sorun yaşamadan direkt olarak operasyonun tamamlanmasını sağlıyoruz.

Başarılı Genital Bölge Estetiği

Estetik operasyonda sorun yaşanmaması açısından başarı önemli. Bu hususta deneyimlerimiz, profesyonelliğimiz ve buna benzer pek çok husus kriterdir. Bu kriterlere göre genital bölge estetiğinin gerçekleşmesi sağlanacaktır.
  • Profesyonel uygulamanın olması
  • Deneyimli müdahalenin olması
  • Teknik anlamda yeterliliğin sağlanması
  • Klinik ortamının hijyenik olması
  • Müdahalenin yeterli şekilde gerçekleşmesi
Konu ile ilgili detaylı bilgi için; https://www.genitalgenclestirme.com/genital-estetik/

Hiç yorum yok