Hamile Kalmak İçin Zeytinyağlı İncir Kürü - kadinvsaglik.com

Hamile Kalmak İçin Zeytinyağlı İncir Kürü

Zeytinyağlı İncir Kürü
Zeytinyağlı İncir Kürü

Hamile kalmak için zeytinyağlı incir kürü yardımcı tedavi yöntemi olarak yapılmaktadır. Zeytinyağlı incir kürü ile hamile kalanların sayısı oldukça fazladır. Bitkisel tedavi yöntemlerinden biri olan zeytinyağlı incir kürü deneyenlerin çoğunda işe yaramaktadır. Zeytinyağlı incir kürü faydaları sayılamayacak kadar çok olduğu için denemekte çok yarar var. Çocuk sahibi olma şansını arttırırken bir yandan da bir çok diğer faydasından yararlanılmış olunuyor. Zeytinyağlı incir kürü nasıl yapılır, faydaları nelerdir sizler için araştırdık.
Bir erkeğin çocuk sahibi olabilmesi için 20 milyonun üzerinde sperm sayısına sahip olması gerekmektedir. Bu sayının altında sperm sayısı olan erkekler için baba olma şansı biraz daha zorlaşıyor. Sayı azaldıkça ihtimaller de azalıyor. Zeytinyağlı incir kürü erkeklerde sperm sayısının çoğalmasına yardımcı oluyor. Doğal yolla sperm sayısını çoğalttığı için bu kürü bebek sahibi olmak isteyen erkeklerin özellikle uygulaması faydalı olmaktadır.
Hamile Kalmak İçin Zeytinyağlı İncir Kürü

Hamile Kalmak İçin Zeytinyağlı İncir Kürü

Hamile kalmak için zeytinyağlı incir kürünü en az 3 ay düzenli kullanmak gerekli. Kadın ve erkeğin birlikte kullanmalarında fayda olduğu söylenmektedir. Kadınların doğurganlığını arttıran kür erkeklerin de sperm sayısının çoğalmasını sağladığı için gebelik şansının artmasını sağlamaktadır.
Hangi meyve hangi organımıza benziyorsa, o meyvenin o organa çok daha fazla yararlı olduğu söylenmektedir. Mesela cevizin şekli beyne çok benzediği için beyne daha çok fayda sağladığı söylenir. Bu tespit göz önünde bulunursa incir meyvesinin içerisinde yüzlerce çekirdek vardır. Bu yönüyle erkeklerdeki sperm sayısının çoğalmasına fayda sağladığı söylenir. Bilimsel olarak da yapılan çalışmalar da bu bilgiyi doğrulamaktadır.
Zeytin yağında bekletilmiş incir yenmesindeki amaç ise zeytinyağı incirin içerisindeki mineralleri ve vitaminleri daha fazla çıkarmaktadır. Bir gece yada daha uzun süre zeytin yağında bekletilmiş incirin çok daha faydalı olduğu söylenmektedir.
Zeytinyağlı İncir Kürü Nasıl Yapılır

Zeytinyağlı İncir Kürü Nasıl Yapılır?

  • 3-5 adet inciri küçük parçalara ayırarak bir kavanoza koyun.
  • Üzerini geçecek kadar hakiki zeytin yağını üzerine doldurun. 
  • Bir gece zeytin yağında beklettiğiniz incirleri sabah aç karna yiyin.
  • Kalan zeytinyağının içerisine yeniden 3-5 adet inciri parçalayarak koyun ve yarın yiyeceğiniz incirleri hazırlayın. 
Zeytin yağında incir küründen fayda görebilmek için düzenli yapılması şarttır. En az bu kürü 3 ay devam edilmelidir. Bebek sahibi olana kadar yenilmesinde hiç bir sakınca yoktur. Zeytinyağlı incir kürü faydaları sadece bu kadarla sınırlı değildir. Bir çok derdin dermanı niteliğinde şifa kaynağıdır. Bu kürü yaparken diğer faydalarından da yararlanılmış olunur. İncir mevsiminde taze incir kullanılarak yapılabilir. Taze incir yoksa kuru incirle de yapılmaktadır. İstenirse kavanoz dolusu yapılarak da yenebilir. Beklemesinde hiç bir sakınca yoktur.

Bir diğer yapılma şekli
  • Bir kavanoz dolacak kadar kuru inciri püre kıvamına gelecek gibi ezin. Havanda da döverek bu işlemi yapabilirsiniz.
  • Zeytin yağı ile iyice karıştırın ve bir kavanoza koyup üzerini örtecek kadar zeytinyağı ilave edin. Zeytinyağlı incir kürünü eşler sabah aç karna birer kaşık yemelidir. En az 3 yada altı ay küre devam edilmelidir. 
    Zeytinyağlı İncir Kürü Faydaları

Zeytinyağlı İncir Kürü Faydaları

  • Erkeklerde sperm sayısının çoğalmasını sağlayan kür aynı zamanda da cinsel gücü arttırmaktadır.
  • Kadınlarda doğurganlığı arttıran kür aynı zamanda cinsel isteği de arttırır. Kadın ve erkek eşlerin birlikte kullanması önerilir.
  • Akciğerleri temizleyen zeytinyağlı incir kürü astım, bronşit, nefes darlığı, öksürük, zatürre, alerji gibi rahatsızlıkları tedavi etmektedir.
  • Kabızlığa birer bir olan incir kürü aynı zamanda bağırsakları temizler ve basur başta olmak üzere bağırsak hastalıklarını yok eder. 
  • Mide mikrobu başta olmak üzere midedeki yaraları yok eder. Mideye çok faydalıdır. Kanseri yenmekte etkili bir ilaç olduğu hekimler tarafından söylenmektedir.
  • Kanı temizleyen zeytinyağlı incir kürü damar hastalıklarına da şifadır.  Kalbi rahatlatır, damarları onarır.
  • Karaciğerin temizlenmesine fayda sağlayan kür böbreklerin daha iyi çalışmasını sağlamaktadır.
  • Hafızayı kuvvetlendirir, beyin fonksiyonlarının daha iyi çalışmasını sağlar.
  • Bol kalsiyum içerdiği için kemikleri ve dişleri kuvvetlendirir.
  • Cildin güzelleşmesini sağlar.
  • Hücre yenileyici etki sağlar. 
  • Toksinlerin vücuttan atılmasına faydalıdır.
  • Saçlar için çok faydalıdır.
Hamile kalmak için zeytinyağlı incir kürü yapılabileceği gibi diğer faydalarından şifa bulabilmek için de yapılabilir. Aç karna yenen bu kürün sayılamayacak kadar faydası vardır.
Zeytinyağlı İncir Kürü İle Hamile Kalanlar

Zeytinyağlı İncir Kürü İle Hamile Kalanlar

Zeytinyağlı incir kürü ile hamile kalanlar bu küre başladıktan kısa süre sonra fayda gördüklerini söylemektedir. Bir çok kişi bu kür ile hamile kaldığını ve bebek sahibi olduğunu açıklamıştır. Faydası sayılamayacak kadar fazla olan kürün mutlaka denenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Hiç yorum yok