Lazerle Genital / Anal Bölge Beyazlatma - kadinvsaglik.com

Lazerle Genital / Anal Bölge Beyazlatma

Çeşitli sebeplerden dolayı kadınların koyulaşan genital bölgesi ile ilgili kullanılan bir çok kozmetik maddesi mevcuttur. Bu ürünler geçici bir süre ile vajina beyazlatma etkisi gösterse de bir süre sonra etkisini kaybederek eski görünümüne dönecektir.

Deri bölgesinin koyulaşması, çok çeşitli sebeplerden dolayı ortaya çıkmaktadır. Jilet ile tıraş, hormonal değişiklikler, ten rengi, yaş gibi etkenlerle ortaya çıkan vajinal koyulaşma, lazer ile ameliyatsız basit bir tedaviyle azaltılmakta, hatta yok edilmektedir.
lazerle genital anal bölge beyazlatma

Genital Beyazlatma Nasıl Yapılır?

Kişiden kişiye göre değişen tedavi süresi 1 saatten az zaman almakta ve kişinin ten özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. Lazer uygulanacak bölgenin kısmi uyuşturulması ile ağrı ve acı en aza indirilmektedir.

Vajina beyazlatma doktoru listesinde ilk sıralarda yer alan Jin. Op. Dr. Yeşim Erçok, bu konuda şikayeti bulunan kadınlara lazerle tedavi yöntemini önermektedir. Vajina beyazlatma İstanbul ilinde nüfus yoğunluğundan dolayı güvenilen ve sıklıkla tercih edilen bir operasyondur. Kadınların estetik görünüş ve iyi hissetmek için tercih ettiği sistem ile bir kaç seansta koyulaşan vajina dertlerinden kurtulabilirsiniz. Kalıcı bir çözüm ile az maliyet beklentilerinizi karşılayacak yegane tedavi yöntemi lazerle genital beyazlatmadır.

Genital Beyazlatma Sonrası

Yapılan uygulamanın seyrine göre, bölgenin iyileşme süresi değişkenlik gösterir. Her lazer işleminde olduğu gibi ışın tedavisi ciltte yanmalara sebep olabilir. Ufak çaptaki yanmalar, nemlendirici kremler ve bazı solüsyonlar ile yatıştırılabilir. Devamlı şekilde nemli tutulması gereken bölge temiz ve kuru halde korunmalıdır. Tercih edilecek iç çamaşırları, terlemeyi önleyici içerikte ve cilde yapışmayan modelde olmalıdır. Bölge kısa süreliğine hassasiyet ve ağrı içeriğinde olacağından cinsel ilişkiye en az 1 hafta ara verilmelidir.

Cilt problemi olan hastaların, öncelikle bu problemlerini tedavi etmeleri gerekmektedir. Sonrasında genital bölge beyazlatma işlemine geçebilirler. Uygulamadan sonra 1 hafta çok önemlidir. Bu haftada içerisinde günlük hayata geri dönülse de dikkat edilmesi gereken özel hususlara önem verilmelidir.

İlk günden itibaren etkisini gösteren genital beyazlatma işlemi, hamile ve bölgesel lezyona sahip kişilere uygulanmaz. Uygulama sonrası genital bölge, güneş ışınları ve aşırı kimyasal ürünlerden uzak tutulmalıdır.

Kaynak: https://www.dryesimyercok.com/genital-bolge-beyazlatma/

Hiç yorum yok