Evde Kırışık Önleyici Krem Yapımı - kadinvsaglik.com

Evde Kırışık Önleyici Krem Yapımı

evde kırışık önleyici krem yapımı
Evde Kırışık Önleyici Krem Yapımı

Evde kırışık önleyici krem yapımı son derece kolaydır. Bir kaç malzeme ile bir sürü para vererek aldığınız kırışık kremleri kadar etkili yüz kremi çok rahatlıkla yapılmaktadır. İçerisindeki vitamin desteği ile cildiniz beslenmektedir. Bir çok kişi bu formülü bilmez, bilen kişiler de söylemezler.
Kırışıklıklar kişinin olduğu yaştan çok daha büyük gösterir. Alın bölgesindeki, göz ve dudak kenarlarındaki kırışıklıklar kişinin olduğu yaştan yaşlı göstermesine neden olur. Cildin nemlendirilmeye, besin takviyesine ihtiyacı vardır. Öncelikle cilt kuru kalmamalı, güneşin zararlı ışınlarından korunmalıdır. Cildin kırışmaması için yapılacak en güzel şey bol su içmektir. Cildin suya ihtiyacı vardır ve yeteri kadar su içilmezse cilt zamanından önce yaşlanmaktadır. Bunları yaparken cildinizi dışarıdan da korumak ve beslemek için mutlaka nemlendirici özelliğe sahip iyi bir kremle beslemeniz gerekmektedir.
Kırışık önleyici kremlerin içerisinde bol vitamin takviyesi vardır. Bu vitamin takviyesi ile cildi besler ve kırışmasını önler. Size önereceğimiz kremin içerisinde de bol vitamin desteği vardır.
evde kırışık önleyici krem nasıl yapılır

Evde Kırışık Önleyici Krem Nasıl Yapılır?

Kremimizin asıl amacı vitamin takviyesi ile cildi beslemek ve kırışmasını önlemektir. Bu nedenle cildin vitamin eksiğini gidermektedir.
  • 1 adet C vitamini iğne
  • 1 adet B vitamini iğne
  • 1 kaşık bepanthol
  • 1 kaşık vazelin yada istediğiniz bir yüz kremi
  • 10 damla lavanta yağı
  • 10 damla çay ağacı yağı
Vitamin iğneleri paket şeklinde satılmaktadır. Siz sadece bir tane iğneyi kırarak kreminizin içerisine koyacaksınız. B ve C vitaminlerini isterseniz her hangi iyi bir yüz kreminin içerisine kırarak da bu kremi yapabilirsiniz. Bu krem desteği ile cildiniz ihtiyacı olan besin takviyesini alarak sağlık kazanacaktır. Tüm malzemeleri bir krem kutusunun içerisinde karıştırın ve her gün cildinize sürün. Özellikle sabah kalkınca ve akşam yatarken sürülmesi çok önemlidir. Dışarı çıkarken soğuktan yada güneşten etkilenmemek için de sürmeniz cildinizi koruyacaktır. Çok faydalı bir krem olup bir sürü para vererek aldığınız kırışık önleyici kremler kadar faydalıdır.
C vitamini iğneyi banyodan çıktıktan sonra temiz cildinize kırıp sürerseniz cildinizin nasıl da birden bire değiştiğini göreceksiniz. C vitamini takviyesini mutlaka en az 2 haftada bir yapmanızı öneririz. Sakın E vitamini iğneyi bu karışıma eklemeyin. Yada cildinize direk sürmeyin. E vitamini cildi beslemesine ek olarak çok fazla kıllandırmaktadır. Bu nedenle cilde sürülmemelidir. Saçlarınıza isterseniz uygulayabilirsiniz. E vitamini iğne alın kırın ve saç diplerinize bu iğne ile masaj yapın. Saç köklerini nasıl da beslediğini göreceksiniz. Bu iğneler serum ve bir çok kremden çok daha etkilidir. Onların içeriğinde de zaten bu iğneler kullanılmaktadır. Bu nedenle çok faydalıdır.
Çay ağacı yağı antiseptik özellikle olup sürülmesi çok faydalıdır. Alerjiniz varsa içeriğe eklemeye bilirsiniz. Onun yerine hindistan cevizi yağı, badem yağı, kantaron yağı yada at kestanesi yağı ilave ederek kreminizi yapabilirsiniz. Mutlaka deneyin.

Hiç yorum yok