Evde Hasta Yatağı Kullanımı - kadinvsaglik.com

Evde Hasta Yatağı Kullanımı

Herhangi bir hastalık nedeni ile sürekli yatarak tedavi olması gereken hastalar için özel olarak tasarladığımız ev tipi hasta yataklarımız, ev ortamında kolayca kullanabileceğiniz tarzdadır. Hasta karyolası olarak da bilinen hasta yatağı ev ortamında yatan hastanıza daha kolay bakabilmeniz için üstün özellikler ile donatılmıştır.
evde hasta yatağı kullanımı
Hastanın ihtiyaçlarını karşılayabilmesi, rahat ve konforlu bir yaşam sürebilmesi için tasarlanmıştır. Evde kullanım için dizayn edilen hasta yatakları ile hastada bası yaradı adı verilen yaraların oluşmaması, hastanın hareket kapasitesinin artırılması ve yeme içme, tuvalet gibi temel ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilmesi hedeflenmiştir. Firmamız evde kullanım için özel olarak ürettiği hasta yataklarının satış ve kiralaması hizmetini verir.


Ev Tipi Hasta Yataklarının Özellikleri

Evde kullanım için özel olarak üretilen ev tipi hasta yataklarımız ev ortamında hastanın en iyi şekilde bakılabilmesi için ileri bir teknoloji ile üretilmiş üstün özellikli yataklardır. Hastanın durumuna ve ihtiyacına uygun farklı modeller ile tasarlanmıştır. Örneğin felç gibi hiç kalkamayan ve hareket edemeyen yatalak hastalar için 4 motorlu hasta yataklarımız başucu, ayakucu ve yanları hareket edebilen yataklardır. Hastanın kumanda ile bir düğmeye basarak istediği zaman yan dönebilmesini veya oturabilmesini sağlayarak hareket kapasitesini artırır. Lazımlık özelliği olan özel bölmeli yataklar hastanın tuvalet ihtiyacını kolayca giderebilmesi amacıyla tasarlanmıştır. Hasta yatağı sıvı geçirmeyen, koku yapmayan ve yıkanabilir özellikte bir kılıf ile sunulur. Anti bakteriyel özellikte olan hasta yatağı modellerimiz mikrop ve bakteri barındırmaz.

Ev Tipi Hasta Yatakları İle Hizmetinizdeyiz

Yatan hastası olan ailelerin evde rahat kullanabilmesi için özel olarak ürettiğimiz ev tipi hasta yataklarının satışı ve hasta yatağı kiralama hizmetleri sunuyoruz. Ev kullanımına uygun olarak üstün özellikli olduğu kadar şık bir görünüme sahip olan ergonomik yatak modellerimiz birçok avantaj ile kullanımınıza sunulur. Hasta yataklarımızı ister satın alabilir isterseniz kiralayabilirsiniz. Firmamız Radikal Medikal web sitesinden ev tipi hasta yataklarımızı inceleyip bizimle irtibata geçebilirsiniz. Hasta yatağınızı adresinize kadar getirip ücretsiz kurulumunu yapıyoruz. Hasta yatağı fiyatları konusunda cazip fırsatlar sunuyoruz. Ev tipi hasta yatakları için en iyi hizmeti bizden alabilirsiniz.

Hiç yorum yok