Erkekler Nasıl Kadınlarla Evlenmek İster? - kadinvsaglik.com

Erkekler Nasıl Kadınlarla Evlenmek İster?

Erkekler Nasıl Bir Kadınla Evlenmek İster?

Kadınlar nasıl bir erkeklerle, erkekler nasıl kadınlarla evlenmek ister? Kadın ve erkek için evleneceği insanı seçmek, buna karar vermek en zor kararlar arasındadır. Aslında tercihler hayatta kişinin önüne çıkan seçeneklerle sınırlıdır. Sizin için en doğru insan farklı özelliklerde olsa da karşınıza çıkmadıktan sonra bunun çok önemi yoktur. Genelde evlilik kararı verirken, erkekler nelere dikkat ederler?
Kadın yapısı ince ve detaycıdır. Bu nedenle kadınlar evleneceği erkek konusunda çok daha ince düşünürken, erkekler kadınlara göre  çok daha az seçici davranırlar. Aslında ikisininde aradığı özelliklerin başında güven duygusu gelmektedir. Kadın ve erkek güvendiği, yanında güven duyduğu insanla evlenmek ister.
Kadınlar genelde güvendiği erkeklerle evlenirler ki, bu çoğu zaman sevgiden ve aşktan önce gelen bir duygudur. Evleneceği erkek onu sahiplenmeli, zorluklarda yanında durabilmeli, sorunların altında ezilmemelidir. Kadınların geneli ekonomik konuda güçlü erkekleri tercih ederken çoğu zaman onunla ileride yaşayabileceği mutsuzlukları göz ardı edebilirler. Ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceği bir erkekle evlenmenin yanında, sosyal konularda kadınların çoğu için önemlidir. Sosyal ve aile içi ilişkilerde kendine destek olan, kendi ile barışık, özgüven duygusu yüksek biri ile evlenmeyi tercih ederler. Çoğu kadın evleneceği erkeğin sosyal ortamlarda kendini mahcup etmeyen, kıskansa bile belli etmeyen, giydiklerine çok karışmayan, alışverişine ses çıkarmayan, cimrilik etmeyen biri olsun ister.Yakışıklı olmasa da çirkin olmamalı, iyi giyinmeli, bakımlı ve temiz biri olmalıdır. Onu sevdiğini sık sık dile getirmeli, sürprizler yapmalı, küçük hediyeler almalıdır. Diğer kadınların ona baktığında kıskanacağı bir erkek modeli olmasını düşlerler.
Erkekler Nasıl Kadınlarla Evlenmek İster
Bazı kadınlar ailesi ile devamlı görüşmek isterken, erkeğin ailesi ile ancak o istediğinde görüşmelidir. Denge kuran devamlı erkek olmalıdır. Kadınların bir çoğu için evlenecekleri erkekle mutlu olabilir miyim, anlaşabilir miyim, onunla bir ömür boyu yan yana yürüyebilir miyim, düşüncesinden çok  isteklerini karşılayacak birinin olması daha önemlidir.
Erkeklerin çoğu ise karşısındaki kadının öncelikle güzel olmasını ister. Bir ömür yaşayacağı kadın güzel ve bakımlı olmalıdır. Yani önce dış güzellik erkeklerin çoğu için çok daha önemlidir. Erkeklerin çoğu çok büyük engeller çıkmıyorsa evlenmek için çok düşünmemektedir. Çoğu erkek sadece sevgisinin evlenmek için yeterli olduğu düşüncesindedir. Biraz daha detaycı olanlar ise kendini iyi hissettiren, sahiplenen, ona değer veren, çok fazla huysuz olmayan, kıskanç olmayan, kıskansa bile onu uzatarak yaşantısına müdahale etmeyen, arkadaşlarına çok karışmayan, kızdığı zaman büyük sinir krizleri geçirmeyen daha sakin bir eş isterler. Ne kadar modern yetişirse yetişsin kadın ev işlerinden anlamalı, yemek yapabilmeli, misafirlerini ağırlayabilmelidir.
Erkek için en önemli seçim nedeni aslında ilgidir. Kadın erkekle ilgilenmelidir. Tüm ilgisini ona veren kadın evlilik kararını erkeğe çok kısa sürede verdirebilir. Kadın yada erkek için aslında sevilmek kadar önemli hiç bir şey yoktur. Sevgi her kusuru kapatır ve kusurlar görülmez olur. 
Erkekler nasıl kadınlarla evlenmek ister, kadınlar nasıl erkekler düşlerler? Aslında her birey birbiri ile farklılıklar gösterir. Her insanın yaşam tarzı, kişiliği ve istekleri birbiri ile aynı değildir. Bu yüzden de beklentileri ve istekleri birbiri ile farklılıklar gösterir. Bazen sadece evlenebilmek için evlenir insan...
Yalnızlık çok kötü bir duygudur ve insan yalnızlıktan korkar. Yalnızlığından kurtulabilmek için seçenekleri değerlendirir ve karşısına çıkan, olabilirliği olan biri ile evlenebilir. Doğru insan, doğru zamanda denk gelmeyebilir. Bu nedenle de her evlilik kararı doğrudur diyemeyiz.
Bir yolda yanlış insanla yürümektense, tek başına durmak çok daha doğru bir seçimdir. İnsanlar önceliklerine göre eşlerini seçerler. Bazen doğru, bazen yanlış kararlar verirler. Ama verdikleri o kararlar o anki önceliklerine göre verilmiştir.
İnsanın fıtratında evlenmek, çoğalmak vardır. Tek başına kalmak ancak bir seçimdir. Doğru kişi ile yapılabilecek bir evlilik, insanın hayatında verdiği en iyi karardır. Bu karar insanın ilerleyen yaşlarında, hayat yolunda yürüdüğü, bazen sırtını dayadığı, durakladığı, bazen onunla koştuğu kişiyi belirler.

Hiç yorum yok