Burun Estetiği İzmir - kadinvsaglik.com

Burun Estetiği İzmir

Op.Dr. Cem Karas, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Ardından 9 Eylül Üniversitesinde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi üzerine ihtisas yapmıştır. 9 Eylül Üniversitesinde Kulak Burun Boğaz Anabilim dalında; Uyku Apnesi ve Horlama üzerine geniş sayıda hasta üzerinde çalışmalarını sürdürmüştür. 2001 senesinden itibaren, rinoloji üzerine yoğunlaşmaya başlamıştır. Op. Dr. Cem Karas; uzman olarak 9 Eylül Üniversitesi KBB Anabilim dalında görevlerini sürdürmüştür. Burun hastalıkları İzmir kbb alanında önde gelen isimlerden biri haline gelmiştir.
Burun Estetiği İzmir

Op. Dr. Cem Karas ve Burun Estetiği Uygulaması

Burun estetiği, burun şeklinde bozukluk yaşayanlar için yapılan düzeltme işlemine verilen isimdir. Bu operasyonlarda hastanın nefes almasını engelleyen ya da güçlendiren kıkırdak ve kemik eğrilikleri de düzeltilir. Bu ameliyatlar deviasyon ameliyatı olarak bilinir. Burun estetiği yapılmasındaki amaç, hastanın profiline uygun olan doğal bir burun yapmaktır. Op. Dr. Cem Karas, oldukça doğal görünen operasyonları gerçekleştirmektedir.

Kulak burun ve boğaz rahatsızlıklarının tanısında, tedavisinde ve cerrahi operasyonlarının tamamında kliniğinde uygulamalarını sürdürmektedir. Burun estetiği ameliyatları ve revizyon burun estetik cerrahi uygulamaların tümünde cerrahi uygulamalar Operatör Doktor Cem Karas tarafından hastalara uygulanmaktadır. Bu cerrahi operasyonlarla beraber; İzmir’de bulunan kliniğinde dudak ve yüz estetik ameliyatlarını da gerçekleştirmektedirler. Dolgu ve yüz gençleştirme uygulamaları da yapılmaktadır. Burun hastalıkları İzmir kbb alanında çalışmalarını sürdürür.
Burun Estetiği İzmir Cerrahisi

Burun Estetiği İzmir Cerrahisi

Op. Dr. Cem Karas Hollanda’da çeşitli çalışmalarda bulunmuştur. Amsterdam Üniversitesinde Prof. Dr. Gilbert TRENITE yönetiminde olan Estetik Burun Cerrahisi konusunda pek çok çalışmada bulunmuştur. Aldığı eğitimlerin ve çalışmaların bir sonucu olarak burun estetiği İzmir anlamında tanınmış isimlerden biri olmuştur. Burun estetiği operasyonları hastalarının yüksek memnuniyetiyle sonuçlanır. Operasyon sonrasında da gereken her türlü kontrol sağlanmaktadır.

Op. Dr. Cem Karas’ın operasyonları için kliniğine ülke dışından ya da şehir dışından gelecek hastalar için de çeşitli anlaşmaları bulunmaktadır. Bu hastalar; operasyon, dinlenme ve tedavi sürecinde konakladığı yer ve klinik arasında bulunan mesafede yorulmamaları için Elara Hotel ile olan anlaşmadan faydalanabilir. Bu sayede hastalar ve yakınları, anlaşmalı kurumların aracılığıyla mevki ve fiyat gibi anlaşmalardan faydalanabilirler.

Daha fazlası için web sitemizi ziyaret edin: https://cemkaras.com/

Hiç yorum yok