Geri Getirme Büyüsü ve İşin Uzmanı - kadinvsaglik.com

Geri Getirme Büyüsü ve İşin Uzmanı

Geri Getirme Büyüsü ve İşin Uzmanı

Büyüler söz konusu olduğunda hemen herkesin anlatacak bir öyküsü vardır. Çünkü ailesinden, arkadaşlarından ya da tanıdıklarından birisi büyü yaptırmayan kişi yok gibidir. Bu nedenle büyü yapmak veya yaptırmak çok kolay bir iş gibi algılanmaktadır.

Oysa büyü yapmak kolay bir görev olmadığı gibi ancak çok uzun eğitimler ve çalışmalar sonucunda kazanılabilen bir yetenektir. Çok uzun derken meslek edinme kursları gibi 3-5-6 aylık eğitimlerden bahsetmiyorum. 20 yıl, 30 yıl gibi gerçekten çok uzun süre devam eden eğitimlerden, çalışmalardan ve tecrübe kazanma uğraşlarından bahsediyorum. Çünkü büyü yapan kişinin eski büyüler (arkaik) üzerinde uzmanlaşması, İslami yöntemler hakkında ayrıntılı çalışmalar yapması, ecinni ya da hüddam olarak isimlendirilen ilim (cinleri ve şeytanları kontrol etmeyi amaçlayan yöntem) ve diğer bazı yöntemler hakkında bilgi ve tecrübe edinmesi gerekiyor.

Bu konularda uzmanlık kazanmak ise bazı televizyon dizilerinde olduğu gibi sadece bir kitaptan alına bilgilerle gerçekleşmiyor. Yüzlerce, binlerce kitabı okumak ve içindeki bilgileri hazmetmek, içindeki yöntemler ve uygulamalar hakkında tecrübe kazanmak, ayrıca doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olmayı gerektiriyor.
geri getirme büyüsü ve işin uzmanı

Geri Getirme Büyüsü Kime Yaptırılır?

"Medyum Saddam Ali’nin geri getirme büyüsü", bu büyüyü yaptıran kişiler arasında istedikleri sonuca ulaştıklarını söyleyen en çok kişinin başvurdukları geri getirme büyüsü ve medyum olarak görünüyorlar. Medyum Saddam Ali tarafından yapılan büyülerin sonuç verme sebebi ise, yukarıda açıkladığım yeteneğe sahip olması, yani eskilerin ‘tılsım sahibi’ dedikleri kişilerden birisi olması ve bahsettiğim ilimler konusunda ailesi tarafından verilen eğitimleri almış olması şeklinde gösterilebilir.

Medyum Saddam Ali Irak’ın Kerbela kentinde doğmuş. Ailesi Irak’ta uzun süredir tanınan ve gizli ilimlerle uğraşan ailelerden birisi olan medyum, Kerbela’da yaşanan olaylar sonucunda Türkiye’ye taşınmış ve Türkçe biliyor. Hayatı boyunca bahsettiğimiz ilimler ve büyü çalışmaları konusunda eğitim alan ve çalışmalar yapan Medyum Saddam Ali, doğuştan gelen yeteneğini aldığı eğitim ve edindiği tecrübelerle birleştirmeyi başarmış. Dolayısıyla büyü yapmak denildiğinde ilk akla gelen ve başarılı olma ihtimali en yüksek olan büyüleri yapan kişi durumunda bulunuyor. Sevdikleriniz sizi bırakıp gittiyse veya başka sorunlarınız varsa, Medyum Saddam Ali’nin geri getirme büyüsü gibi yöntemlerden faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok