Ultra Sessiz Süpürge Arnica Tesla Premium - kadinvsaglik.com

Ultra Sessiz Süpürge Arnica Tesla Premium

arnica

Ultra Sessiz Süpürge Arnica Tesla Premium

Teknoloji ilerledikçe evlerde kullanılan elektrikli aletlerden de beklenti aynı oranda artıyor. Ev temizliğinin en önemli yardımcılarından olan elektrikli süpürgenin sahip olduğu güçlü temizlik performansının yanı sıra kolay ve pratik kullanım sunması, filtreleme sistemi, ses seviyesi gibi özellikleri, süpürge seçiminde etkili rol oynuyor. Yüksek emiş gücü ile üstün temizlik performansı sunan ve tek elle kullanım sağlayan ergonomik tasarımlı Arnica Tesla Premium, tüm bunları oldukça sessiz şekilde başarıyor. Başta bebekli aileler olmak üzere, en sessiz elektrik süpürgesi arayışına son veren Arnica Tesla Premium, 70 db ses seviyesi ile tüm beklentileri karşılıyor.

Yüksek Performans ve Sessizlik Bir Arada

Arnica tarafından geliştirilen sessiz elektrik süpürgesi Tesla Premium, maksimum güçte çalıştırıldığında 70 db ses seviyesi ile çalışıyor. Günlük hayatta sıkça bulunulan kafe, restoran, trafik gibi ortamların sesi ile ya da televizyon sesi ile karşılaştırıldığında oldukça düşük bir ses seviyesinde kalan Arnica Tesla Premium, bebek sahibi aileler ya da apartman hayatı içinde yaşayan kişiler için diledikleri an temizlik yapma imkanı sunuyor. Günümüz yaşam koşulları içinde, yoğun tempoya sahip kişiler çoğu zaman temizlik için kısıtlı zaman yaratmak zorunda kalıyor. Mükemmel performans ve sessizliği bir arada sunan sessiz elektrik süpürgesi Arnica Tesla Premium, süpürge yaparken, komşuları ya da diğer aile bireylerini rahatsız etme endişesini ortadan kaldırıyor. Sahip olduğu ses yalıtım teknolojisi sayesinde anneler, bebekleri uyurken gönül rahatlığı ile süpürge yapabiliyor.
arnica

Cyclone Max Teknolojisi ile Maksimum Hijyen

Ultra sessiz elektrik süpürgesi Arnica Tesla Premium, Cyclone Max olarak adlandırılan siklon teknolojisine sahip olup havadaki en küçük toz, partikül, akar ve alerjenleri en iyi şekilde ayrıştırıyor. Cyclone Max teknolojisi, çekilen tozu hazne içine hapsederek dışarıya tozdan tamamen arındırılmış temiz hava çıkışı sağlıyor. Siklon teknolojisinin yanı sıra yıkanabilir Hepa 13 filtre ile donatılmış olan model, tozların %99.9'unu filtrelenerek etkili temizlik performansı sunuyor. 750 Watt motor gücüne sahip olan sessiz elektrik süpürgesi modeli, evlerdeki en küçük toz partiküllerini bile en iyi şekilde temizlerken A sınıfı enerji etiketi ile oldukça az enerji harcıyor.

Ergonomik Tasarımı Sayesinde Kolay Kullanım İmkanı

Arnica tarafından geliştirilen sessiz elektrik süpürgesi Tesla Premium, yüksek hareket kabiliyeti, tek elle kontrol imkanı ve koldan kumanda sistemi gibi özellikleri sayesinde zahmetsiz temizlik imkanı sunuyor. Ergonomik tasarım anlayışı ile üretilen elektrikli süpürge modelinin tüm özellikleri, ekstra efor sarf etmeden tek elle yönetilebiliyor. Hazne boşaltmak için çıkarma takma işlemi, kablo sarma, çalıştırma, durdurma gibi işlemler tek elle yapılabiliyor. Ayrıca haznenin üzerinde yer alan kablo sarma ve açma kapama butonu, ayakla kontrol edilebiliyor. Zemin, döşeme, mobilya, perde gibi yüzeylerin temizliğinde kullanılmak üzere 5 farklı hız kademesi seçeneğine sahip olan süpürgenin emiş gücü ayarı, kumanda kolundan ya da dış üniteden kolayca değiştirilebiliyor.

Ultra sessiz elektrik süpürgesi Arnica Tesla Premium, 8 metre kablosu ile 11 metrelik erişim alanına sahip olup süpürge yaparken her oda için süpürme işlemini durdurma zahmetine son veriyor. Toz torbasız şekilde tasarlanan sessiz elektrik süpürgesi modeli, tüm tozu ve kiri 3 litrelik geniş hacimli haznesinde biriktiriyor ve toz torbası masrafından kurtarıyor. Makine çalıştırıldığı anda otomatik olarak kapanacak şekilde tasarlanmış olan süpürge haznesi, güvenli ve hijyenik kullanım sunuyor. Ultra sessiz elektrik süpürgesi Arnica Tesla Premium, evin her köşesinde etkili temizlik yapabilmeyi sağlayan 5 farklı başlık ile geliyor. Halı ve sert zemin başlığı, toz alma fırçası dar uçlu boru, perde fırçası, koltuk fırçası, turbo fırça aparatları ve ayarlanabilir emiş gücü sayesinde hassas ve sert yüzeylerde mükemmel temizlik sunuyor.

Bebeğiniz uyanacak endişesiyle evi süpürme sıklığınız azaldıysa, süpürge yaparken çalan kapıyı bile duyamıyor ya da komşuları rahatsız etmemek için en uygun saati beklemek zorunda kalıyorsanız Arnica Tesla Premium sahibi olup tüm bunlara son verebilirsiniz. 70 dB ses seviyesine sahip en sessiz elektrik süpürgesi Arnica Tesla Premium, güçlü temizleme performansı, kullanım kolaylığı ve zamandan bağımsız özgür hareket etme imkanını bir arada sunuyor.

Hiç yorum yok