Saç Ekimi Sonuçları ve Bu İşlemi Yaptıranların Fotoğrafları - kadinvsaglik.com

Saç Ekimi Sonuçları ve Bu İşlemi Yaptıranların Fotoğrafları

Saç Ekimi Sonuçları

Saç Ekimi Sonuçları

Saç sorunu yaşayanlar için bugün önemli ve sizin fikirlerinize yön verecek bir konu hakkında bilgiler vereceğiz. Birçok erkek saç dökülmesinden dolayı kel kalmaktadır. Görünümlerini daha iyi bir noktaya taşımak içinde en önemli seçenek saç ekimidir. İşte saç ekimi yapıldıktan sonra en çok merak edilen saç ekimi sonuçları olmaktadır. Çünkü birçok kişi sonuca göre bu işlemi yapıp yapmamaya karar vermektedir. Bunun içinde titizlik gösterip elde edilen neticeleri inceleme ve gerekli bilgiler öğrenmelisiniz. Saç ekim sonuçları her bireyde aynı sonucu vermeyeceğinin de bilinmesi gerekmektedir. Çünkü neden diye soracak olursanız saç telinin kalitesi, ekim yapılacak alanın genişliği, kişinin bulunduğu yaş ve kafa yapısına göre farklılık oluşturmaktadır. Bu etkenlerin olumlu olması bu işlemden alacağınız verimi arttırmaktadır. Tabi ki netice olarak bu işlemden gençliğinizdeki mükemmel saçları da aramayın o zaman beklentiniz gerçekleşmemiş olabilir. Bu nokta da daha ideal istemeniz doğru olacaktır. Gelin şimdi de diğer ayrıntılara bakalım.
Saç Ekimi Neticesini Etkileyen Temel Faktörler Nelerdir

Saç Ekimi Neticesini Etkileyen Temel Faktörler Nelerdir?

Aşağıdaki sayacağımız durumlara göre alacağınız görünümde o denli başarı artacaktır. Yani sonuç birazcık kişinin kendisi ile de alakalıdır. Kendisinin yanında yapan kişilerin etkileri de her açıdan sonuca etki edecektir. Bu faktörler neler bakalım;
  • Uygulanacak yöntem ve başarını oranı
  • Bireyin saç telinin kalitesi ve çapı
  • Bu işlemi uygulayan kişilerin tecrübesi ve bilgisi
  • Yapan kişilerin titizliği ve ustalığı
  • Ekim yapılacak bölgenin azlığı
  • Donör alanının kuvvetli olması(yani yoğun saçlı olması)
  • Donör bölgeden alından saç greftlerin bekleme süresinin kısalığı
  • Bu işlem sonrası da etkili ilaçların kullanılması
  • Operasyondan sonra uyulması gereken kurallara çok dikkat edilmesi
  • Saç ekimi sonrası yıkamanın doğru yapılması
Saç Ekimi İşleminde Ne Kadar Başarı Yüzdesi Vardır

Saç Ekimi İşleminde Ne Kadar Başarı Yüzdesi Vardır?

Önceden yapılmış kişilerin fotoğraflarına bakarak değerlendirmeler yapıyorsunuz ve de benimki de böyle olur mu diyorsunuz bu noktada bilmeniz ve dikkat etmeniz gereken kısımlar var. Kafanızda açıklık ne kadar az ise o kadar iyi sonuç alırsınız ve o kadar sık saç yapınız olur. Çok fazla miktarlarda açıklıklarınız var ise başarı oranı azalmaktadır. Yani açıklık arttıkça başarını oranı azalır ve ters orantılıdır. En iyi görünümün saç tellerinin kaliteli ve ekim yapılacak alanın az olduğu durumlarda alınmaktadır. Bundan dolayı da her gördüğünüz fotoğraftaki gibi sizde de aynısı olacak diye bir şey yoktur. Ayrıca FUE ile yapılan işlemlerde saçlar tekrar dökülmez ve ömür boyu kalıcıdır. Bu yöntem en iyi olanıdır. 18 yaşındaki saç görünümünüzü hayal edip o neticeyi beklemeyin, beklentinizi biraz daha gerçekçi tutun. Eskiye oranla çok fazla şeyin değişeceğinin altını çizelim. Özet olarak başarını oranı son derece fazladır ve olumlu sonuçlar çok fazladır. Birçok kişi bu işlemden sonra daha mutlu hissetmektedir kendini.

Sorulan Sorular ve Cevapları

Soru 1: Başarısız bir durumla karşılaşabilir miyim?

Cevap 1: Alanında profesyonel olmayan kişiler yaparsa ortaya doğal görünüm çıkmaz. Yapılan tüm işlemler maalesef olumlu sonuçlanmıyor. Olumsuz sonuçlanırsa düzeltme ihtimali vardır.

Soru 2: Tam olarak sonucu kaç ay sonra alabilirim?

Cevap 2: 8 ay sonra sonuç ortaya çıkmış demektir. Yüzde yüz sonuç ise 12 ay sonra belli olmaktadır. Bu süre zarfından sonra değişim olmaz ve saçların hepsi çıkmış demektir.

Soru 3: Ekim işlemi yaptırdıktan sonra saç tellerinin çıkmama durumu olabilir mi?

Cevap 3: Olumsuz bir durumla karşılaşmadıysanız ve de ekim yapılan bölgeyi bir yere vurmadıysanız çıkmama durumu olamaz. Bir örnek üzerinden açıklama yapalım 2000 greft ekim yaptırdınız lakin 2000 greft hepsi çıkmayabilir, 50-100 greft fire verebilir.

Kaynak ve Detaylı Bilgi İçin: https://sacekiminiz.com/sac-ekimi-sonuclari-nasil-olmaktadiryaptiranlarin-deneyimleri/

Hiç yorum yok