Madecassol Krem İle İlgili Tüm Soruların Cevapları - kadinvsaglik.com

Madecassol Krem İle İlgili Tüm Soruların Cevapları

Madecassol Krem İle İlgili Tüm Soruların Cevapları
Tüm herkese merhaba ve acil şifalar diliyoruz. Bugün çok güzel bir ilaç hakkında sizlerle detaylı bilgiler vererek kafanıza takılan soruların cevaplarını bulmuş olacaksınız. Madecassol isimli bu cilt ürünü birçok cilt soruna çare oluyor. Piyasada çok fazla seçenek olsa da çok önde gelen ve memnuniyet oranı çok yüksek olan bir kremdir. Bayer ilaç sanayi tarafında üretilmektedir ve de son dönemde çok fazla kullanılmaktadır. Madecassol krem kullananlar çok olumlu düşünceler belirtmekte ve memnuniyet oranı da çok yüksektir. Şimdi de detayları hakkında geniş bilgiler verelim.

Madecassol Nasıl Bir Şeydir, Niçin Tercih Edilir?

İlacın etken maddesi centella asiatica isimli bitkidir. Bu bitkinin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucu üretilmektedir. Çok hoş ve etkili bir kokuya sahip bir ilaçtır. Ciltte oluşan sivilce, sivilce(akne) izleri ve lekeleri, tahriş olmuş cilt için, vücut çatlakları için, deriyi yenilemek için kullanılan bir cilt ürünüdür. Birçok defa test edilmiş ve son derece güvenilir içeriği olduğu görülmüştür. Birçok dermatolog da bu ürünü reçete etmektedir.
Madecassol’un Ne Gibi Yararları Vardır

Madecassol’un Ne Gibi Yararları Vardır?

Birçok yararı vardır, bunlardan bazıları direk bazıları ise dolaylı olarak görülmektedir. Yararlarından dolayı da mucize olarak da nitelendirilmektedir. Hep beraber ne gibi etkiler sağlıyor buna bakalım.

-Ameliyat izleri ya da ameliyat dikiş izlerinin giderilmesinde kullanılır.
-Sivilce(akne) için dolaylı olarak olumlu sonuçlar verir.
-Yanık sonucu ortaya çıkan görünümü düzeltir ve deriyi yeniler.
-Herhangi bir sebepten deride oluşan leke ya da izi geçirir.
-Kilo ya da doğum sonrası oluşan cilt çatlaklarını tedavi eder.
-Uçuğun meydana getirdiği yaraları iyileştirir.
-Dudak çatlaklarını iyileştirir.
-Kurumuş ciltlerde nemlendirici olarak görev yapar.
-Vajinal yırtıkların tedavisinde kullanılır.
-Sünnet olan çocukların yaralarının iyileşmesi ve derinin normalde dönmesi için kullanılır.

Bu Krem Nasıl ve Ne Kadar Kullanılmalıdır?

İlk olarak şunu söyleyelim bu ilacı ince tabaka halinde sürmeye özen gösterin yoksa tam tersine iyi bir sonuç alamazsınız. Cildinizde en az 3 saat kadar kaldıktan sonra yıkamalısınız. Açık olan yaralara ise bu ürünü kullanmıyoruz. Yara iyileştikten sonra uygulamaya başlayabiliriz. Yoksa tam tersine olumsuz sonuçlar doğurabilir. 1 günde içinde 2 defa olmak üzere sabah ve akşam olmak üzere sürüyoruz. Düzenli uyguladığınızda daha çok fayda göreceğinizi unutmayın. Çok fazla uygulayayım daha hızlı sonuç verir gibi yanlışlara düşmeyin. Çok fazla sürdüğünüzde sadece cilt tahriş yaparsınız. Doktorunuzun farklı uygulaması önerisi var ise onu dikkate almalısınız.

Madecassol Kremin Fiyatı Ne Kadardan Satılmaktadır?

Cilt doktorları bu ürünü reçete etmektedir. Her evde bulunması gerek olan pomadların başında gelmektedir. Sadece eczanelerde satılmaktadır. Hekiminiz reçete etse bile sigortanız bu ürünü ödemiyor, onun içinde hepsini sizin ödemeniz gerekmektedir. 40 gramlık olanın fiyatı 21 TL’den satılmaktadır. Bu fiyatın üzerinde kar elde etmek isteyen yerlerden satın almayın. Ayrıca paketi yırtık ve son kullanma tarihleri geçmiş olanları da satın almayın.

Yan Etkileri Var Mıdır, Varsa Nelerdir?

-Ciltte hafif kaşıntı
-Ciltte döküntüsü oluşturabilir
-Kızarıklık ve deri yanması
-Ciltte kabarıklık
-Deride soyulma
Madecassol Krem Saklama Koşulları Nasıl Olmalıdır

Madecassol Krem Saklama Koşulları Nasıl Olmalıdır?

Öncelikle çocuklardan uzak tutulması gerekmektedir. Bunun yanında oda sıcaklığında yani yirmi beş derecede muhafaza edilmelidir. Kendi paketinde tutulmalıdır. Son kullanma tarihi geçenleri kesinlikle kullanılmadan atılmalıdır. Ağzı açık şekilde bırakılmamalıdır. Ağzı açık bırakılırsa özelliği kaybolabilir.

Madecassol Kremin Muadilleri(Eş değerleri) Nelerdir?

Bu ilacın özelliği ile aynı özelliğe sahip olan ürünlerde bulunmaktadır. Yalnız imkanınız var ise ilk ana ilacı alın. Bulamadığınızda ya da çok pahalı geldiğinde muadillerini alabilirsiniz. İşte eş değer özellikli olanları şunlardır:

-Madefıx merhem
-Regen-D jel (150 ml)
-Regen-D jel (60 ml)
-Hepatubex jel
-Madegsole merhem
-Heberprot toz içeren flakon

Kaynak: https://ciltbakimim.com/madecassol-ne-ise-yararfiyati-ne-kadardirkullananlarin-yorumlari-h612.html

Hiç yorum yok