Her Dönemin Modası Kar Tanesi Kolyeler! - kadinvsaglik.com

Her Dönemin Modası Kar Tanesi Kolyeler!

kar tanesi kolye
Aksesuar tasarımlarında bazı modeller modaya yenik düşerek gözden düşebiliyor. Ancak bazı modellerde var ki moda rüzgarları bu tasarımların popülerliğini asla etkileyemiyor. Bunun en güzel örneği kar tanesi figürüdür. Çok uzun yıllardır onlarca farklı aksesuar tasarımında kullanılan bu figür ”benzersizsin, eşin benzerin yok” anlamını taşıyor. Zira bu figürün modadan bağımsız olarak her daim ilgi görmesinin nedeni anlamından kaynaklanıyor.

Özellikle çiftlerin birbirlerine hediye almak istediklerinde tercihlerini kar tanesi figürünü taşıyan tasarımlardan yana yaptıkları biliniyor. Doğadaki her bir kar tanesinin bir diğerine benzemiyor olması tasarımcılara da ilham veriyor. Çiftler eşlerine ya da sevgililerine çok özel olduklarını hissettirmek için bu figürün kullanıldığı takıları hediye etmeyi tercih ediyor.

Elbette kar tanesi sadece kar tanesi kolye modellerinde kullanılmıyor. Aynı zamanda küpelerde, bileziklerde, bileklikler de kısacası tüm aksesuar modellerinde bu figürün yoğun bir şekilde kullanıldığını görebilirsiniz. Tasarımlar usta ellerde muazzam bir şıklığa dönüşebiliyor. Çok sayıda kişi altın takıları tercih etmek yerine gümüş modellere yönelmeye başladı.
kar tanesi kolye

Kar Tanesi Kolyeler Büyük İlgi Görüyor!

Farklı şekillerde dizayn edilebilen tasarımlar kimi zaman parlak taşlarla süslenerek çok daha ışıltılı bir görünüm kazanıyor. Hatta kolye tasarımlarına göz attığınızda özellikle taşlı modellerini tercih edildiğini de fark edebilirsiniz. Çünkü bu tasarımlar figürün daha fazla ön plana çıkmasını sağlıyor. Özellikle kaliteli bir işçilikle hazırlanmış olan taşlı kolye modellerinin şık bir hediye seçeneği olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

Tasarımcılar yeni sezon modellerini beğeniye sundu. Bu yeni modellere göz attığınızda estetik açıdan da çıtanın bir hayli yükseldiğini fark edebilirsiniz. Bu arada model seçeneklerini incelemek için kuyumcular arasında mekik dokunmanız gerekmiyor. İnternet'ten online olarak da bu tasarımları keyifle inceleyebilir hatta sipariş bile verebilirsiniz.

Özellikle indigotaki.com sitesinde model seçenekleri son derece fazla! Kar tanesi figürünün onlarca farklı dizayn eşliğinde kullanıldığı kolye modellerini inceleyebilir ve sitenin sunduğu cazip fiyattan faydalanabilirsiniz. Bu adreste yer alan tüm tasarımlar son derece uygun fiyatlar eşliğinde beğeniye sunuluyor. Model seçenekleri azalmadan siz de siteye tıklayarak tasarımları daha yakından inceleyin.

Reklamdır.
İndigotaki.com Sponsorluğunda hazırlanmıştır.

Hiç yorum yok