Liposuction Nedir? Neden Yapılır? - kadinvsaglik.com

Liposuction Nedir? Neden Yapılır?

liposuction nedir neden yapılır

Liposuction Nedir? Neden Yapılır? 

Uzun yıllardır liposuction adını duyuyorsunuz. Ancak tam olarak ne olduğunu ve neden yapıldığını bilmiyorsunuz. İşte bu yazımızda söz konusu uygulamaya dair merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtını bulabileceksiniz. Liposuction bölgesel yağlanma nedeniyle yapılan ve vücuttaki yağların parçalanarak dışarı atılması için gerçekleştirilen bir uygulamadır. Genellikle kilo alma ve sonrasında zayıflama sürecinin ardından karın, göbek, kalça gibi bölgelerde kalan inatçı bölgesel yağlara karşı gerçekleştirilir.

Liposuction bir zayıflama tekniği değildir. Zayıflama sonrasında vücutta kalan yağlara yapılan bir müdahaledir. Bu nedenle fazla kilolardan kurtulmak için bu uygulamadan faydalanmanızın mümkün olmadığı bilgisini aktaralım. Elbette bu işlem sonrasında daha fit ve daha güzel bir vücut görünümü elde ediliyor. Ancak vücudun tamamına bu uygulamanın yapılması mümkün olmaz.

Ne Zaman Liposuction Yaptırmalıyım?

Bu işlemi yaptırmadan önce fazla kilolarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Diyet ve egzersiz ile bir hekim kontrolünde kilo vermenizin ardından şayet vücudunuzda kurtulamadığınız yağlanmalar olursa, bu durumda profesyonel bir kliniğin kapısını çalarak liposuction uygulamasının yapılmasını talep edebilirsiniz. Bu uygulama hakkında en detaylı bilgiyi sunan web adreslerinden biri de Vanity Klinik’e ait. Doktor tarafından bu uygulamaya dair yapılan açıklamanın videosuna ulaşmak için tıklayınız.

Sitede bu uygulamaya dair öncesi ve sonrası fotoğraflar da bulunuyor. Kilo vermenize karşın doğum kiloları ya da göbek bölgesinde biriken yağ tabakaları gibi sorunlar nedeniyle fit görünme arzunuz gerçekleşmiyorsa bu durumda liposuction uygulamasından faydalanabilirsiniz. Fakat basit gibi görünse de aslında detaylı bir uygulama olduğunun altını çizmek gerekiyor.

Ameliyata engel bir durumunuzun olmaması lazım. Aynı zamanda zayıflama sürecinizi tamamlamış olmanız gerektiği de önemli unsurlardan bir diğeridir. Aksi halde orantısız bir vücut görünümü ortaya çıkabilir. Uygulama sonrasında zayıflamanız halinde vücudunuzun fit görünümü ortadan kalkabilir. Hem kadınlar hem de erkekler için uygulanabilen bu prosedürün yapılan bir muayene sonrasında hekim tarafından hastaya anlatılması da gerekiyor.

Vanity Klinik internet sitesinde merak ettiğiniz pek çok sorunun yanıtı bulunuyor. Siteye tıklayarak bilgi aldığınızda ne zaman bu uygulamadan faydalanmanız gerektiği ya da uygulama sonrasında vücudunuzda nasıl bir değişim olacağı gibi sorularınız da yanıtını bulmuş olacak.

Hiç yorum yok