2018 Yılının Trend Stiletto Ayakkabıları - kadinvsaglik.com

2018 Yılının Trend Stiletto Ayakkabıları

Stiletto Ayakkabı Modelleri

Kadınlar için her zaman kullanılabilen ve diğer ayakkabı modellerine göre oldukça daha fazla bir şekilde çekici olan stiletto ayakkabı modelleri 2018 yılında da geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üstüne çekip ilgi odağı olmaya devam etmektedir. Modası hiçbir zaman geçmeyen bu ayakkabılar, pek çok parça ile birlikte kombinlendiğinde her dönem ortaya harika bir şıklık çıkartmıştır.
Arizona Ayakkabi Siyah Suet
Stiletto ayakkabı ile uyum içinde görünen parçaların en başında kalem etekler gelmektedir. Oldukça zarif bir görünüme sahip olan kalem etekler ile aynı ölçüde zarifliğe sahip stiletto ayakkabıların birlikte kullanımı her yıl bolca tercih edilen bir kombin olmuştur.
kadın stiletto siyah suet

Yeni Sezonun Favori Stiletto Renkleri Nelerdir?

Yeni sezonun en şık stilettolarından biri kırmızı stiletto modelleridir. Oldukça iddialı bir renk olan kırmızı, stiletto model ayakkabılarda oldukça hoş durmakta ve uygun kıyafetler ile kombinlendiğinde ortaya çok şık tarzlar çıkartabilmektedir. Sezonun moda renklerinden olan pembe de bu yıl stiletto modellerinde kendine yer bulmuş durumda. Pembe stiletto ayakkabılar daha çok giyiminde pastel renkleri tercih eden kadınlar tarafından rağbet görmekte ve günlük hayattan özel günlere kadar yaşamın pek çok alanında karşılaşılmaktadır.
Stiletto Ayakkabi
Yılın bir diğer trend stilettosu olan bej stiletto, özellikle ilkbahar yaz sezonunun en favori parçalarından biri olarak dikkat çekmektedir. Son olarak kullanım alanının oldukça fazla olması sebebi ile bolca tercih edilmekte olan beyaz stiletto model ayakkabılar 2018 yılının favori stiletto modelleri arasında kendine yer bulmayı başarmış durumdadır.
Stiletto Siyah Suet

Stiletto Modelleri Hangi Kıyafetler İle Kullanılır?

En sık olarak kalem etek ile tercih edilen stiletto modelleri bundan farklı olarak dar pantolonlarla da kullanılabilmektedir. Stiletto ayakkabılar klasik kıyafetler ile çok rahat bir şekilde kullanılabildiği gibi gündelik spor boyfriend kotlarla kullanılabilmektedir. Bu kotlar ile kombinlenen stilettolar, üst kısma giyilen bir kot ceket sayesinde gayet spor bir görüntü yakalanmasına olanak sağlayacaktır. Ancak burada keskin bir spor havası yakalanmaması açısından ince topuklu bir stilettonun giyilmesi oldukça önemlidir.

Bu anlamda tüm kombin çeşitlerini ve stiletto modellerinin hakkında ayrıntılı bir bilgi edinmek için ilvi.com adresinin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok