2019 Lif Modelleri Çeyizlik Örgü Lifler - kadinvsaglik.com

2019 Lif Modelleri Çeyizlik Örgü Lifler

Çeyizlerde görmeye alıştığımız liflerin 2019 modelleri paylaşılmaya başlandı. 2019 çeyizlik örgü lifler sayesinde çeyiziniz de olan tüm eksikleri giderip en güzel çeyize sahip olmanızı sağlayacağız. Eğer lif modelleri ile alakalı bir ihtiyacınız varsa en güzel örneklere ve yapılışı hakkındaki bilgilere makalemiz den ulaşabilirsiniz.

Lif yaparken artık lif ipleri kullanılmaktadır. Sabun bezi ya da banyo kesesi olarak isimlendirilen bu ürünler suyla sürekli temas halinde olduğu için yıpranmaktadır. Suya karşı daha dayanıklı olması için sizler de liflerinizi mutlaka lif ipi kullanarak örün.

1. Kelebek Lif Modeli

Baharın geldiğini hissettiren örgü desenlerinden birisi de kelebeklerdir. İnsanı pozitif enerji yüklemesinden dolayı kelebek şeklinde olan tasarımlar diğerlerine göre her zaman daha fazla ilgi görüyor. Banyo kesesi eksiğiniz varsa en güzel lif modelleri arasında yer alan bu örneği örebilirsiniz.

2. Yuvarlak Lif Örneği

Genelde zor olmalarıyla bilinse de görsel açıdan güzel olmalarından dolayı her zaman tercihimi yuvarlak liflerden yana kullanıyorum. Yeni lif modelleri arasında böylesine güzel bir örneğe rastlayınca sizin de seveceğinizi düşünerek bu örneği makaleye ekledim.

3. Kolay Lif Modeli

Örgü yapmaya yeni başlayan kişileri elbette unutmadık. Bunca güzel sabun bezleri arasında kolay olan örneklerin de yer alması gerekiyor. Eğer temel düzeyde örgü bilginiz varsa ve lif örmek istiyorsanız yukarıdaki video anlatımda yer alan örnek tam da sizlere göredir.

4. Harika Uzun Lif

Banyoda keselenirken sırtınızı keseleme esnasında zorlanıyor musunuz? Eğer bu tip bir durum söz konusuysa tercihinizi uzun liflerden yana kullanmalısınız. Uzun lifler ulaşılması zor olan bölgelere ulaşmanızı sağlayarak keseleme işleminin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır.

5. Çeyizlik Lif Yapılışı

Çeyizlerde her zaman en yeni örneklerin yer alması isteriz. Çeyiz hazırlığında olan genç kızların en yeni tasarımları aradığını biliyoruz. Çeyiz dünyasına katkı sağlamak için belki de birçoğunuzun ilk defa gördüğü yukarıda yer alan lif örneğinin yapılışını paylaştık. Bu örnek sayesinde çeyizinizi eşsiz bir hale getirebilirsiniz. Bazı yerlerde Derya Baykal tarafından bu paylaşımın yapıldığı söylense de bizler ilk defa gördüğümüzü belirtmek isteriz.

Hiç yorum yok