Fantazi İç Giyim İpuçları - kadinvsaglik.com

Fantazi İç Giyim İpuçları

Çekici bir kadın olmanın ipuçları, en doğal tavırlarınızda yatar. Doğallık, sadelikle karıştırılmamalıdır. Ev içindeki en doğal ve bakımsız halleriniz değil, karakteristik özellikleriniz, şahsına münhasır tavırlarınızdadır. Cazibeli olmak için çaba sarf edilmemeli, en beğendiğiniz yönleriniz ön plana çıkarılmalıdır.
Cazibeli olmak, cinsiyetinizin çekici tavırlarını rahat bir şekilde sunmaktır. Fakat doğal tavırlarında seksilik barındırmayan kişiler, minik taktikler ile baştan çıkarıcı bir Cazibeye bürünebilirler. Örneğin tüm hatlarınızı saran, incecik siyah tüllerle dizayn edilmiş bir jartiyer takımı üzerine aksesuar niteliğinde uzun uzadıya inci kolyeler takmak, seksiliğin en üst noktasıdır. Bu durumda da devreye, fantazi iç giyim girer.
fantazi iç giyim ipuçları

Fantazi Kostümler Serisi

Kırmızı ve saks mavisi, tüm kostümlerde en cazibeli renkler arasındadır. Özellikle saks mavi içerisinde hafif eflatun tonlar var ise başlı başına cazibeli ve çekici bir kostümdür. Rengin bir diğer özelliği de her ten rengine uyumlu olmasıdır. Parlement mavisinin bu denli insana yakışır olması ve cazibeli olmasındaki temel neden ise; insanların ten renklerinde mavi rengin olmasıdır. Gözle görülür olmasa da ten rengi pigmentleri içinde mavi ton vardır, bu da dış tene parlak mavi bir kostümle taçlandırıldığı zaman inanılmaz cazibeli olur.
Fantazi iç giyimin ipuçları arasında, konsepte tam uygun kıyafetler seçmek yer alır. Kurgunuzu ve partnerinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Bazen salaş kostümlerin sempatisi, bazen daracık ve sımsıkı kostümlerin dişiliği, bazen de zar inceliğinde tüllerden doku katılmış fantazi gecelikler… Doğru konsept ve model seçimi yaptığınızda her biri güzelliğinize ekstra çekicilik ve oyununuza heyecan katacaktır.

Kıyafetinizle Cezbedin

Taşıdığınız kostümü sevmek ve o cazibeyi yansıtmak, kendinizi ve bedeninizi sevmekle alakalıdır. İçinde ne kadar rahatsanız, kostümü o denli beğenirsiniz. Çift, partner, sevgili ya da eşiniz de sizin beğendiğinizden daha fazla beğenir. Cazibeli olmak, kıyafetle ya da bedeninizle bütünleşmektir.
Dünyanın en değerli bedenine sahip olduğunuzu düşünün ve tüm kıyafetlerinizi, bedeninize cazibe katacak diye değil de, size çok yakışacak düşüncesiyle seçin. Cazibenize, dişiliğinize siz bile hayran kalacaksınız.
Saçlar, önemlidir. Erkeklerin en sevdiği ve dişiliğin sembolü olan saçlar, dümdüz ipek gibi veya bukle bukle kıvrımlarıyla, tüm kıyafetlere ve tamamen size ekstra bir güzellik, dayanılmaz cazibe ve cazibelik katar. Konsepte uygun giyinip, belinize kadar uzanan saçlarınızla, baştan çıkarıcı cazibenize kimse dayanamaz.

Cazibe İçeren Tüyolar

Fantazi kostümler, gecelikler veya cazibeli iç çamaşırları ile ruj kullanmayın. Lipstick yeterlidir. Hafif nemli olması, kalın dokulu rujlar sürmekten daha çekicidir. Cazibenin temel vurgusu, gözlerdedir. Kalın sürmeler, fırçalarla sürülmüş koyu renk göz kalemleri kullanın. Düz çizgiler kullanmayın. Çekici bir kadın olmanın koşullarının en başında, gözler ve bakışlar vardır. Flu, hafif dağınık sürülmüş göz farları, şehvetin ritimsiz ritmi hakkında alt bilinç mesajı sunar.
Sıradışı olmak, benzersiz olmak, cazibeli olmanın çok üstünde olmak, bakışlarınızda, gülümseyişinizde ve saç tellerinizden akan özgüveninizde yatar. Kıyafetlerle, cazibeliğinize tatlı bahaneler sunarsınız.

Hiç yorum yok