Epimedyumlu Macun, En Etkili Kuvvet Macunu - kadinvsaglik.com

Epimedyumlu Macun, En Etkili Kuvvet Macunu

Epimediumlu Macun

Epimedyumlu Bitkisel Macun

Epimedyum bitkisinin ana madde olarak kullanıldığı epimedyumlu bitkisel macun son yıllarda çığ gibi büyüyen bir ilgi görmektedir. Kullanan kişilerin çok memnun kaldığı doğal içerikli tamamen doğal bitkilerden üretilen kuvvet macunu ihtiyaç duyulduğu an 18 yaşını geçmiş yetişkin, hem erkek hemde kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Epimedyum bitkisi yani  ülkemizde azgın teke otu diye bilinen bitkinin yanında şifa kaynağı bir çok bitki macun içerisinde bulunmaktadır. Bu sebeple bir çok hastalığa da şifa kaynağı olarak da kullanılabilir. İlaç değildir ve ilaç adı altında satılmayan doğal içerikli bir gıda takviyesidir. Bir çok boşanma kadın ve erkeğin birbirine soğuk davranması ve cinsel hayatlarındaki bir çok sorundan kaynaklıdır. Bu sorunun ortadan kalkması için kadın ve erkeklere yardımcı, takviye doğal içerikli gıda aracıdır.
Epimedyum Nedir?

Epimedyum Nedir?

Epimedyum yani ülkemizdeki adı ile  azgın teke otu,  güçlü etkisi olduğuna inanıldığından iktidarsızlık, erken boşalma, orgazm olamama gibi pek çok cinsel sorunun tedavisinde kullanılan uzak doğuda ve ülkemizde yetişen bir bitkidir. Ülkemizde de yetişen bu bitki azgın teke otu olarak bilinmektedir. Azgın teke otu denmesinin sebebi ise yüzyıllar önce Çin'de soylu bir ailenin soyu tükenmektedir. Oğullarının cinsel yönden sorunu vardır ve hangi kapıya gitseler ne yapsalar bir türlü çözüm bulamazlar. Sorunu duyan bir çoban gelir ve belirli bir bölgede keçilerini otlattıktan sonra keçilerinin cinsel anlamda daha aktif olduğunu gözlemlediğini söyler ve keçilerin yediği otu da azgın teke otu adını koyduğunu söyleyerek, onlara topladıkları ottan verir. Çobanın dediklerine inanmazlar ve kovarak uzaklaştırırlar. Fakat oğulları içerisindeki durumun sıkıntısı ile her çözümü değerlendirmek istediğinden otu kullanır. Ot işe yaramıştır ve oğullarının bir yıl sonra nur topu gibi bir erkek evladı olmuştur. Bu sebeple otun adı azgın teke otu olarak kalmıştır.
Bu bitki kuru halde satıldığı gibi macun şeklinde epimedyumlu macun olarak bir çok faydalı bitki ile yıllarca süren araştırmalar sonucunda elde edilen formül ile üretilmiştir. En verimli şekli ile satışa sunulmaktadır.
Epimedium Macun

Epimedyum Macun

  • Erken boşalmayı önlemeye yardım olur,
  • Cinsel isteksizliği ortadan kaldırmak konusunda yardımcıdır,
  • İlişki sırasında stres ve korku yaparak konsantre olamama kaynaklı kaygıların giderilmesine yardım olur,
  • İlişki sırasında yetersiz olma sorununa karşı kişiyi güçlendirmektedir,
  • Bunun yanında cinsel yönden bir sorunu olmayan kişilerinde kullandığı macun, kişilerin macun sayesinde çok daha verimli bir cinsel yaşama erişmesini sağlamaktadır.


Epimedyumlu Macunun Etkisi Ne Kadar Sürer

Epimedyum bitkisi tüm Dünya üzerinde bir çok araştırma merkezinde araştırılmış hayvanlar ve insanlar üzerinde yapılan deneyler ile ciddi anlamda etkili olduğu ispatlanmıştır. Azgın teke otunun yanında içerisinde polen, zencefil, arı sütü, bal gibi  doğanın mucizevi etkilerine sahip gıdalarda eklendiğinde afradizyak macunları arasında en çok aranan macundur.
En çok erkeklerin sertleşme sorunu için önerilen macun bu problemi tamamen ortadan kaldırmaktadır. Kadınlarda ise isteksizlik, eşe soğuk davranma gibi sorunlar için üretilen macun bu konuda çok başarılı sonuçlar vermektedir. Bir çok evliliğin düzene girmesini sağlayan macun sayesinde eşlerin birbirine olan sevgisinin artmasını sağlamıştır.
Macun ihtiyaç duyulduğunda bir çay kaşığı kullanılabileceği gibi, akşam yatmadan yarım saat kadar önce bir çay kaşığı kadar almak yeterli olacaktır. Kullanıldıktan sonra  35-40 dakika  içerisinde etkisini göstermektedir. 72 saat etkisi vücutta hissedilen macun cinsel tedaviye yardımcı olmak amaçlı kullanıldığında her gün bir çay kaşığı içilmelidir.  Macun üzerinde kullanma talimatı bulunmaktadır ve üretici firmanın dediklerini uygulamak gereklidir.
Epimedyumlu Macunun Etkisi Ne Kadar Sürer

Epimedyumlu Macun Erkek Kullanımı

Günlük yaşamın stresi altında çalışan erkekler, hayatlarında bir çok sorun yaşadıkları gibi cinsel yönden de bu sorunlardan etkilenirler. Hayatın zorlukları karşısında en ağır yükü yüklenen erkeklerin bazen takviye doğal içerikli gıdalara ihtiyacı olabilir. Bu gıdalardan en önemlisi yüzyıllardır ülkemizde de üretilen kuvvet macunlarıdır. Bu macunlardan en etkilisi epimedyumlu macundur. İçeriği tamamen doğal olan bu macun erkeklerin iktidarsızlık, cinsel ilişki sırasında erken boşalma sorununa yardımcı olmaktadır. Kullananların çok memnun kaldığı sadece cinsel konuda yardımcı olmayan bu kuvvet macunu erkeklerin günlük yaşamında onlara ihtiyacı olan enerjiyi de sağlayan yardımcı gıda takviyesidir. Bir çay kaşığı kadar kullanılan macun etkisini 35-40 dakika içerisinde göstermekte ve 72 saat etkisi sürmektedir. Themra Epimedyumlu Macun kullanacak olan erkeklerin günlük yaşamdaki çalışma hızına, kilosuna, yaşına, boyuna ve diğer fiziksel özelliklerine göre etki süresi değişebilmektedir. Macun bir ilaç değildir ve takviye gıda olarak satılmaktadır ancak içeriğindeki bitkilerin güçlü oluşu nedeni ile içeriğindeki bitkilere alerjisi olanlar, kalp hastaları, yüksek tansiyon hastaları, şeker hastaları, dolaşım sistemi bozukluğu olan erkeklerin kullanması sakıncalı olabilir.


Epimedyumlu Macun Kadın Kullanımı

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da günlük hayatın koşturmasından bazı problemler yaşanmaktadır. Bir çok kadın tek başına bir çok sorunla mücadele ederken akşam yorgun argın uyuya kalmaktadır. Eşler arasında bu soruna ve isteksizliğe neden olmaktadır. Bir çok evlilik eşlerin birbiri ile olan soğukluğu yüzünden bitmektedir. Cinsel isteksizlik bir hastalık değildir. Biraz yardım ile bu sorun tamamen ortadan kalkabilir. Aynı zamanda bu kuvvet macunu kadının cinsel isteksizliğini ortadan kaldırırken günlük yaşamın koşturmasında ona ihtiyacı olan enerjiyi de vermektedir. İçeriği tamamen doğal olan epimedyum macunu kendini sağlıklı hisseden her kadın tarafından rahatlıkla kullanabilir. Bazı hastalıklarda, kalp krizi geçirenler, yüksek tansiyonu olanların, dolaşım bozukluğu yaşayanların ve şeker hastası olan kadınların ise kullanmaları sakıncalıdır. Süt ile bebeğe geçeceğinden emziren anneler kesinlikle kullanmamalıdırlar. Hamile annelerin her yediği ve içtiğinden bebek etkilendiği için kullanmaları kesinlikle önerilmez. Bunun dışında sağlıklı her kadın kullanabilir. Bir çay kaşığı kullanım yeterlidir ve 35-40 dakika içerisinde etkisi başlar. Tam 72 saat etkisi vücutta hissedilen macun günlük yaşamın koşturmasında da size yardımcı enerji kaynağıdır.

Epimedyumlu Macunu Kimler Kullanamaz?

Epimedyumlu bitkisel macunu bazı sağlık sorunu yaşayan kişilerin kullanması kesinlikle sakıncalı olabilir. Themra Epimedyumlu Macun kullanan kişilerin sağlık sorunlarına dikkat etmesi gereklidir.
  • Kalp krizi geçirmiş olan kalp hastalarının kullanması sakıncalı olabilir,
  • Şeker hastalarının kullanması önerilmez,
  • Dolaşım bozukluğu yaşayan kişiler,
  • Kadınlarda emziren ve hamile olanların kullanması kesinlikle önerilmez,
  • Yüksek tansiyon hastalarının kullanması sakıncalıdır,
  • 18 yaşından küçük çocuklar kesinlikle kullanmamalıdır,
  • İçerisindeki bitkilere alerjisi olan kişilerin kullanması sakıncalıdır, Bu bitkiler nelerdir?


Epimedyumlu Bitkisel Macun İçeriği

Yüzde yüz doğal içerikli olan macun tamamen bitkilerden üretilmiştir.
  • Epimedyum yani azgın teke otu bitkisi % 79 oranındadır,
  • Polen,
  • Arı Sütü,
  • Süzme Çiçek Balı
  • Dut Pekmezi
  • Glikoz Şurubu
  • Keçi Boynuzu
  • Soya Unu
  • Tarçın
  • Bal Kabağı
  • Vanilya
  • Kola Bitkisi
  • Demir Dikeni
  • Ginkqo Biloba
  • Sibirya Ginsengi,
  • Isırgan Otu
  • Amerikan Ginsengi
  • Lipidyum
  • Havlıcan
  • Zencefil
  • Yulaf 
Bal, polen, arı sütü, dut pekmezinin faydaları zaten tartışılamayacak kadar çok fazladır. Bir çok hastalığın tedavisinde kullanıldığı gibi enerji vermek, vücudu kuvvetlendirmek, bağışıklık istemini güçlendirmek amaçlı kullanılmaktadır. Diğer bitkilerin ise tek tek faydaları saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Kanser, mide sorunları, bağışıklık istemini kuvvetlendirme, solunum sistemi hastalıkları, böbrek ve karaciğer hastalıkları, vücudu temizlemek için kullanılanlar, toksinlerin atılmasında yardımcı bir çok faydası olan bitkiler aynı zamanda da  kan yapıcı, kalsiyum içeriği çok fazla, vitamin ve mineral bakımından çok güçlü içerikleri ile epimedyum macun içeriğinde kullanılmıştır. Epimedyumlu macun, kuvvet macunu, afrodizyak macun gibi isimlerle anılan yüzde yüz doğal içerikli yardımcı gıda takviyesi olarak üretilmiştir. Macun özel amacının dışında vücuda enerji verir, kuvvet kazandırır, hafızayı kuvvetlendirir, sağlık ve sıhhat için bir çok fayda vermektedir. İnsanın kendini yorgun ve bitkin hissetmesini önleyerek kişinin günlük yaşam mücadelesinde yardımcı olmaktadır. Doğal olduğu için de sağlıklı her insanın kullanabileceği yardımcı takviye gıda ürünüdür.

Epimedyumlu macun : https://www.dogalpazar.net/Epimedyumlu-Macun-240-gr,PR-295.html

Hiç yorum yok