Anneler Gününde En Çok Satan 5 Küpe! - kadinvsaglik.com

Anneler Gününde En Çok Satan 5 Küpe!

Safir Küpe

1. Safir Küpe 13.000 tl

Küpelerin artık kadınlar için vaz geçilmez aksesuarlar olduğunu biliyoruz. Pırlanta küpeler renkli pırlanta taşlarla hareketlendiğindeyse adeta erişilmez bir tasarıma dönüşüyor. Özellikle mavi renkli safir taşlar; ciddiyetin, mesafenin ve resmiyetin yanı sıra özel aurasıyla pırlanta küpeleri en güzel şekilde süsleyen detayları oluşturuyor. Örneğin bu küpe modelinde gördüğünüz şeffaf pırlanta taşlarla harmanlanmış safir taşlı kolye, gözlere muhteşem bir ziyafet sunmuyor mu sizce de? Ortama yayılan şeffaf pırlanta + safir zenginliğindeki çiçek dallarının süzülüşü bu küpe modelini tüm özel zamanlarda olduğu kadar, anneler gününde de en çok satan parçalar arasında kılıyor. Krem rengi ya da lacivert bir döpiyesle hatta beyaz tonlarında sene trendi bir kadın takım elbisesiyle bu küpeleri bir arada düşlediğinizde eleganlığın ve elitliğin doruk noktalarında bir seyahat yapabilirsiniz. Ya da özel bir gecede kullanacağınız vişne tonlarında hatta mavi tonlarındaki kadife/ saten bir tuvaletle erişeceğiniz göz yakıcı güzelliği hayal edin. Suyolu tarzındaki küpelerden hayli özenli hazırlanmış, zikzak çizen geometrik taş dizimi tarzında tasarlanmış olan bu küpe modeliyle zarafetin top noktalarına ulaşmaksa çok kolay. Özellikle de dekolte kısmınızı açıkta bırakan abiye kıyafetlerle ve kulaklarınızın boş kalmasına tahammül bırakmayacak olan gösterişli -sade topuzlar eşliğinde kulaklarınızda bir şarkı tınısı tadında ışıldayacak olan bu safir küpe modelleriyle siz de gök yüzündeki yıldızlar kadar ışıltılı kılacak.

2. Pırlantalı Küpe 38.000

Halka küpeler kadınlar için her zaman bir tutkuya dönüşmüş olan klasiklerdendir. Ama pırlanta taş dizeleriyle çepeçevre süregelen bu küpe, halka küpelere level atlatacak cinsten doğrusu. Çok amaçlı kullanabileceğiniz ve anneler günü hediyeleri arasında da göz bebeğine dönüşmüş olan bu halka pırlanta dizeleriyle günlük tüm kombinlerinizi en güzel şekilde tamamlayabilisiniz. Hatta bu tarz bir küpe en güzel gece elbiselerinin de sakin bir eşlikçisi olacaktır.

3. Pırlanta Ağacı Küpe 16.000

 İşte anneler gününe en güzel tema olmuş olan harika bir küpe cinsi daha. Ağaç formunda tasarlanmış olan bu küpe size de hayat ağacını anımsatmıyor mu? Bu güzel küpeyi varlığınızın sebebi olan biricik annenize armağan etmek kadar anlamlı ve zarif bir eylem olamazdı herhalde.  Özel gecelerde ya da davetlerle elbiseniz ne kadar sade ve sakin olursa olsun... Bu küpelerin kıyafetinize katacağı ışıltı herkes tarafından takdir toplayacaktır.

4. Pırlanta Tria Küpe 5500 tl

 İşte kadınların hayatında  yer alan en büyük klasik... Tria küpeler denildiğinde her zaman insanın ilk aklına gelen güçlü dizinli bir pırlanta taş vurgusu olur. Zira Trio küpelere göre kimi zaman tektaş hiç bir şey, zarif tria küpelerse güçlü bir taş kombininin en ustaca dizilimidir. Üstelik bu sözünü ettiğimiz trio taş dizisi sıradan bir tasarımda da değil. Klasik çiçek tasarımındaki bu tria, tek taşla yetinemeyen ve küpelerde daha güçlü tasarımlardan hoşlanan bayanlara özel.

5. 10.450 tl Pırlanta Çiçeği Küpe

Zarif yaprak dalları bu özel küpede dünyanın en ışıltılı sarmaşığına dönüşüyor. Naif işlemelerin yapraklarla mükemmel bir harmoniye dönüştüğü bu küpe modeli, çiçek detaylarından hoşlanan bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Her yaştan bayanın kulağında en şık ışıltıları yaprak ve sarmaşık kombinleriyle sunacak olan bu sarkıntılı küpeler, özellikle kuğu gibi ince ve uzun bir boyna sahip olan bayanlara çok yakışacak cinsten.

Hiç yorum yok