Bebek Örgü Battaniye Ve Oyuncak Takımı - kadinvsaglik.com

Bebek Örgü Battaniye Ve Oyuncak Takımı

Bebek Örgü Battaniye Ve Oyuncak Takımı

Bebek Örgü Battaniye Ve Oyuncak Takımı

Bebek örgü battaniye ve oyuncak takımı birlikte yapılarak bebekler için son derece şirin bir takım hazırlayabilirsiniz. Bebek örgü battaniye genelde bebek hazırlığı yapan kişiler tarafından çok yapılmaktadır. Böyle bir takım ise çok daha keyifli olacaktır. Yapımı son derece kolay olan modelin önemli olan oyuncağının da yanında aynı renklerde örülmesidir.
Sizler için daha önce verdiğimiz oyuncak yapımlarında örgü kaplumbağa yapımını anlatmıştık. Kaplumbağa yapımına bakarak kaplumbağayı çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı renklerde hazırlayacağınız bebek battaniyesi ile takım oluşturacaktır. İsterseniz başka bir oyuncak da yaparak değişik modeller üretebilirsiniz. Sizler için yaptığımız değişik oyuncak modellerimiz de size bu konuda yardımcı olacaktır. Örgü bölümümüzde civciv, tırtır, ayıcık, kedicik, köpek, karınca, ahtapot gibi pek çok model mevcuttur.

Bebek Örgü Battaniye Yapımı

Yukarıda ki battaniyenin yapımı iki renkli olarak motiflerin ayrı ayrı yapılması ile olmuştur. Birleştirme esnasında model verilmektedir. Kareler önceden yapılıyor ve birleştirdikten sonra her rengin üstüne kendi renginden çoğaltarak örülüyor. İlk sırada çoğaltarak örülen fırfırlar ikinci sırada çoğaltmadan örülmektedir. Her renk kenarından kendi rengi ile karelerin çevresi örülmek sureti ile hazırlanmıştır.
İç kısmı düz olduğu için valonların bebeğe hiç bir zararı yoktur. İç kısmı düz olan battaniyenin sadece üst kısmında örnek vardır.

2 yorum: