Vaser Liposuction Nedir - kadinvsaglik.com

Vaser Liposuction Nedir

Vaser-Liposuction-Nedir

Vaser Liposuction Nedir?

Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance kısaca VASER ultrasonik yardımla yağ alma uygulamasına verilen isimdir.

Vaser liposuction çoğunlukla kol, gıdı, karın ,basen ,sırt bölgeleri, uyluk iç kısımları ,uyluk bölgeleri, alt bacakta işlem yapılan bir uygulamadır.

Vaser liposuction fiyatları işlem yapılan bölgelere göre farklılık gösterir. Tıbbi durumuz yani ek hastalıklar çok önemlidir. Fiyatlarda bu gibi durumlar belirleyici olur. Tek bir fiyat yoktur.

Vaser liposuction operasyonu sıklıkla genel anestezi altında yapılır. İşlem sonrası açılan delikler kapatılır. Daha sonra işlem yapılan alana korse giydirilir. Yaklaşık 3 hafta kadar korse kullanımı önerilir. Vaser liposuction işlemi yağ dokuya daha seçici etki gösterir. Bu sayede kanama normal liposuction ameliyatından daha az olabilir. Aynı zamanda lenf yapıları, sinirlerde daha az etkilenebilir.

Vaser liposuction Ankara ile daha yüzeysel olarak yağ alınması gerçekleştirilebilir. Bu sayede daha yüksek miktarlarda yağ alınabilir. Alınan yağ daha saf haldedir.

Hiç yorum yok