Üstü Örgü Altı Kumaş Bebek Elbise Modelleri - kadinvsaglik.com

Üstü Örgü Altı Kumaş Bebek Elbise Modelleri

Üstü Örgü Altı Kumaş Elbise Modelleri

Üstü örgü altı kumaş bebek elbise modelleri son senelerde  kız çocukları için çok fazla tercih edilmektedir. Bu elbiselerin sadece üst kısmında örgü olduğu için son derece de kolay örülüp dikilmektedir. Genelde yaz aylarında giydirilen üstü örgü altı kumaş elbise modelleri  rengarenk olmaları sebebi ile çok şık ve zarif durmaktadır.

Üstü Örgü Altı Kumaş Bebek Elbise Modelleri

Örgü olan kısım tek renk ipten örülmekte ve altına o renklere uygun renkli cıvıl cıvıl kumaşların dikilmesi ile oluşan elbiseler özellikle bebeklerde çok güzel durmaktadır. Sizler için seçtiğimiz bir kaç model eminim hoşunuza gidecektir.
Üstü Örgü Altı Kumaş Bebek Elbise Modelleri
Bu elbise tığ ile örülmüş, askılı kol yapılarak bitirilmiştir. Alt kısımdan başlanan elbise tırabzan örülerek başlanmış ve orta kısımlardan zincirler çekilerek desen verilmiştir. Yaka kısmına doğru örnek iki üçgen yapılmış ve tırabzan ve zincirlerle askı kısmı bitirilmiştir. Son derece kolay olan elbise üzerindeki renk ipten bir kumaş ile alta dikilmiştir. Alt kumaş çan şeklinde kesilmiş ve dikim kısmına kurdele geçirilerek süslenmiştir.
Üstü Örgü Altı Kumaş Bebek Elbise Modelleri
Bu elbisemizin başlama noktası boyun kısmıdır. Bebeğinizin boynunun geçeceği uzunlukta zincir çekilmiş ve istenilen bir örnek konularak çoğaltılarak örülmüştür. Omuz hizasına gelen yuvarlak ikiye katlanarak bebeğinizin ön ve arka kısmı oluşmuştur. Kol geçecek kadar bir boşluk bırakılarak örneğin gövde kısmı bir kaç sıra örülmüştür. Altına konan kumaş bu sefer pileler konarak dikilmiş ve ikisinin dikim yerine kurdele geçirilerek çok daha şık bir görünüm sağlanmıştır.
Üstü Örgü Altı Kumaş Elbise Modelleri
Bu elbisemiz şiş ile yapılmış ve boyundan başlanılarak örülmüştür. Yakadan başlamalı yelek gibi başlanan elbise kol kısmına geldiğinde kol kesilmiş ve alt kısım haraşo örülerek bitirilmiştir. Sonrasında yaka kısmından her iki kenarda dikilmiştir. Altına üst renge uygun bir kumaş seçilmiş ve pile yapılarak dikilmiştir. Pileli olduğu için düz bir kumaşı pile ile birleştirildiğinde kendiliğinden altta genişleme olmaktadır. Düğme kısmı kendi kumaşından yaptırılan elbisenin istenir ise etek uçları da dantel yada su taşı ile süslenebilir.

Örgü  Bebek Elbise Modelleri
Bu elbisemiz ise diğer elbiselerden farklı olarak yaka kısmı kare şeklinde örülmüştür. Tığ ile örülen örgü bebek elbisesinde ön kısma kare şeklinde bir yaka konulmuştur. Alt kısmına gene renkli bir kumaş dikilmiştir. Bu kumaşı dikilirken de  büzdürülerek dikilmiştir. Tam bir yazlık bebek ve kız çocuğu elbisesidir.
Yazlık Bebek Elbisesi
Tam  bir yazlık bebek elbisesi olan bu model ise yapımı çok kolay olan bir elbisedir. Tamamen düz bir şekilde örülmüş ve kesilmiştir. Dolgu ve zincir örülerek yapılan model çok kolaydır. Zincir ile kol askısı yapılan elbise istenir ise kurdeleler ile de süslenebilir. Altına üst kısmına uygun renklerde kumaş dikilerek harika bir yazlık elbise olmuştur.
Yazlık Bebek Elbisesi
Bu elbise modelimiz ise hem yazlık hemde özel bir gün için tasarlanmıştır. Üst örgü yakadan başlayarak çoğaltılmış ve büyütülerek tam bir yuvarlak yapılmıştır. İkiye katlanılarak ön ve arka kısım yapılmıştır. Altına ise tül kumaş dikilmiştir. Kendi ile aynı renkte tüller ile süslenerek tam bir düğün elbisesi yapılmıştır.

Hiç yorum yok