Pakistan Dizileri - kadinvsaglik.com

Pakistan Dizileri

Pakistan Dizi Önerileri

Pakistan dizileri Hint dizileri kadar uzun soluklu değil çok daha net ve kısa çekilmiş dizilerdir. Ülke kültürlerini, görsel zenginliklerini, gelenek ve göreneklerini bizlere çok güzel bir şekilde vermişlerdir. Bakışmalarla zaman geçmeyen ve konuların daha akıcı anlatıldığı bir dizi sektörüdür. Kaliteli olan diziler bir çok ülkede çok sevilmekte ve seyredilmektedir. Ülkemizde de Pakistan dizilerini takip eden izleyen ciddi bir kitle var. Çok sevilen ve izlenen bir çok Pakistan dizisi vardır. Sizler için çok sevilen, en çok seyredilen ve en iyi Pakistan dizilerini seçtik.

 

En İyi Pakistan Dizileri


Mera Naam Yousuf Hai

2015
Bölüm Sayısı: 20
Türü: Dram, Aile, Romantik
Pakistan Dizileri
Mera Naam Yousuf Hai Konusu
Dizinin baş rol oyuncusu Züleyha'yı annesi ve babası farklı kişiler ile evlendirmeyi düşünmektedir. Ailenin bu isteğini kabul etmeyen Züleyha bir tren yolculuğunda Yusuf ile karşılaşır. Yusuf kendine bir müzik kariyeri yapmaya çalışmaktadır. Bu konuda çok başarılı olan genç adam Züleyha'yı görür görmez aşık olur. İki genç birbirlerini çok severek aşık olurlar. Fakat önlerinde çok zorlu bir yaşam vardır. Züleyha'nın ailesi buna izin vermeyecek ve Yusuf, Züleyha'sı için bir çok fedakarlık yapacaktır. Bu dizide Yusuf'u bulmak için isminin Züleyha mı olması gerekli diye bir soru vardır. Çok güzel çevrilmiş olan dizi çok ses getiren ünlü Pakistan dizileri arasında en başarılılarındandır.

Bin Roye

2015
Bölüm Sayısı: 17 
Türü: Romantik Darama
Bin Roye
Bin Roye Konusu
Dizinin baş rol oyuncusu Saba çok güzel bir genç kızıdır. Irtaza ise çok yakışıklı ve çok sevimli harika bir genç adamdır. İkisinin aileleri babalarından kalma aynı evde yaşamaktadırlar. İkisi kuzenlerdir ve birbirlerine çok aşıklardır. İlk çocukluk ve gençlik aşkı yaşayan ikili Irtaza'nın yüksek lisan için yurt dışına gitmesi ile ayrılacaklardır. Saba buna çok üzülmesine rağmen sevdiği adama çok güvenmektedir. Fakat bu ayrılık süresinde çok fazla şey değişecektir. Dizi sadece Pakistan'da değil bir çok ülkede de gösterilmiş çok sevilen bir dizidir. Görsel sahneleri harika çekilmiş olan Pakistan dizilerinden olan dizi de Pakistan da çok güzel anlatılmıştır.

Zakham(Yara)

2017
Türü: Dram, Romantik, Gerilim
Zakham(Yara)
Zakham(Yara) Konusu
Pakistan dizileri önerilerinden çok önemli bir dizidir. Bu dizi toplumsal baskıyı ve töreleri çok net bir şekilde vermiştir.  Dizinin baş rol oyuncusu Khawar adında genç bir adamdır. Bu adam hamile olan karısına işkence yapan bir psikopattır. Evde karısına eziyet ve işkence yapan huzursuz ve aksi biridir. Karısı ise ailenin en büyük kızı olan  Tehreem adında genç ve iyi niyetli çok güzel bir kadındır. Bu işkenceler ve eziyete eşini sevdiği ve sadık biri olduğu için dayanmaktadır. Tekumudu bir gün eşinin düzeleceği ve mutlu olacaklarıdır. Bu genç kızın kardeşi dizinin baş rol oyuncusudur. Bu genç kız çok güzel, akıllı ve alımlıdır. Sevdiği bir genç vardır, onunla nişanlıdır ve tek dileği onunla evlenmektir. Takbeer isimli genç kız çok zor bir döneme girmektedir. Ablası doğum sırasında ölür. Ablasının çocuğuna bakma görevi de ona kalır. O çok iyi niyetli bir kızdır ve ablasının emanetine gözü gibi bakmaya başlar. Ablasının çocuğuna çok iyi bir şekilde baktığını gören aile onu eniştesi ile evlenmeye zorlamaya başlar. O nişanlısını çok sevdiği için bu durumu kabul etmek istemez ama aile onu eniştesi ile evlendirmeye zorlamaktadır. Enişte yani Khawarbu evlilikle düzelecek midir? Ona da ablasına yaptığı işkenceleri yapacak mıdır? Nişanlısı bu durumu nasıl karşılayacaktır? Dizi hayatın getirdiği acı ve ızdırabı çok güzel bir şekilde vermektedir. Kızın hayatı tek bir günde değişmektedir ve bu değişim karşısında o ne yapacaktır?

Dyar-E Dil(Kalp Diyarı)

2015
Türü: Dram, Romantik
Dyar-E Dil(Kalp Diyarı)
Dyar-E Dil(Kalp Diyarı) Konusu
Dizide tüm hikaye  Agha Jan ve iki oğlu Behroze ile Suhaib etrafında olan olaylar anlatılmaktadır. Babaları çok diktatör ve dendiğinin yapılmasını isteyen dik bir adamdır. Behroze babasının baskısıyla küçükken Arjumanla adında bir kızla nişanlanır. Bu nişandan hiç memnun değildir ve zorla evlenmek istememektedir. Sonradan karşılaştığı Ruhi’ye aşık olur ve onunla evlenmek ister. Ruhi ile evleneceğini söyler ve evi terk eder. Bu durumda nişanlısı ile diğer kardeş evlenmek zorunda kalır. Behroze  ve Ruhi birbirlerine aşık bir şekilde huzurlu ve mutlu bir evlilik yaparlar. Bu evlilikten Ferah isimli bir kızları olur. Diğer kardeş ise yani Suhaib kardeşinin terk ettiği nişanlısı Arjumanla evlenmiştir. Onların evliliğinden ise Wali isimli bir oğulları olur. Aile bu sefer iki kardeşim çocuklarını birbiri ile evlendirmek istemektedir. Wali ve Ferah bu durumda ne yapacaklardır. Pakistan dizileri arasında en çok ses getiren diziler arasındadır.

Gul-E Rana

2017
Bölüm Sayısı: 17
Türü: Dram, Romantik,  
Gul-E Rana
Gul-E Rana Konusu
Gul E Rana okuduğu kolejden mezun olarak evine dönen çok güzel bir genç kızdır. Çok kısa bir süre sonra babasını trafik kazasında kaybeden genç kızı çok zor bir hayat beklemektedir. Geçinmekte zorlanan aile amcalarının yanına taşınmak zorunda kalırlar. Annesi ve bir kız kardeşi olan Gul E Rana amcasının yanında çok zor bir durumla karşılaşır. Amcasının oğlu Adele çok kibirli ve çapkın biridir ve ona aşık olmuştur. Aile bu iki genci evlendirmek istemektedir. Ama genç kızın sevdiği başka biri vardır ve bu evliliği istememektedir. Çok zor olsa da ailenin baskısına boyun eğmek zorunda bırakılır. Genç kız ne yapacaktır? Çapkın ve kibirli olan bu genç adam kıza olan aşkı yüzünden değişecek midir? Genç kız onu sevebilecek midir? Pakistan dizileri arasında bir çok ülkede gösterilmiş çok tanınmış bir dizidir.

Khuda Aur Mohabbat

2011
Bölüm Sayısı: 14
Türü: Dram, Romantik, Aşk 
Khuda Aur Mohabbat
Khuda Aur Mohabbat Konusu
Hammad yüksek bir tabakaya mensup, eğitimli genç ve yakışıklı genç bir adamdır. İmam Mualvi'nin kızı olan İman da çok güzel bir genç kızdır. Bir gün yanlışlıkla genç kızın peçesi açılır ve Hammad onun yüzünü görür. Görür görmez ona aşık olan genç adam bu durumu ailesine açar. Ama aralarında çok büyük farklılıklar vardır. Genç kız yaşamı boyunca dine bağlı olarak yetişmiştir. Her hareketinde çok dikkatli ve özenlidir. Dedikodu olmadın adı hiç bir olaya karışmasın diye yaptığı her şeye dikkat etmektedir. Babası çok dindar ve iyi biridir ve kızının da onun gibi dinine bağlı biri ile evlenmesini istemektedir. Genç adam ise bulunduğu çevre yüzünden dinine çok düşkün değildir ve daha rahat bir ortamda yetişmiştir. Ailesi ve çevresi de onun gibidir ve bu yüzden kızı gelin olarak düşünmezler. Bu durumu kızın babasına anlatmazlar ve onu bir sebeple evden kovarlar. Neye uğradıklarını anlamayan aile hakkında bir çok dedikodu yaymaya başlarlar. Bu durum karşısında genç kız olaylardan haberi bile olmadan bir sürü dedikodu içerisinde kalır. Genç adam olaylara rest çeker ve ailesini karşısına alarak kız ile evlenmek istediğini söyler ve bunun üzerine bir sürü olay gelişir. Pakistan dizileri arasında en fazla diğer Ülke televizyonlarında verilmiş ve en beğenilen diziler arasındadır.

Bashar Momin

2014
Bölüm Sayısı: 32
Türü: Romantik, Gerilim, Dram, Nefret 
Bashar Momin
Bashar Momin Konusu
Rudaba babasının ikinci çocuğudur ve babası onu en yakın arkadaşının oğlu olan Buland ile nişanlamıştır. İki nişanlı birbirlerini hiç görmemişlerdir. Babaları çok kısa bir süre sonra öldürülmüştür. Babası ölen Rudaba abisinin yanına taşınmak zorunda kalır. Buland yurt dışındadır. Abisi ve yengesi ile yaşayan genç kız nişanlısı ile tanışınca ona aşık olur. Yengesinin abisi çok zengin bir adamdır ve kara para aklamaktadır. Genç kızın abisi de karısının abisi ile çalışmaktadır. Yengesinin abisinin adı Bashar Momin'dir ve iki kız kardeşi için yapamayacağı şey yoktur. Her kez bu adamdan çekinir ve ona saygı gösterir. Küçük kız kardeşi de Rudaba'nın nişanlısı Buland'a aşık olunca işler değişir ve olaylar çok karışık bir şekilde devam eder.  Bashar Momin dizinin asıl baş rol oyuncusudur. Dizi bir çok ülkede fırtına gibi esmiş ülkemizde de çok büyük bir hayran kitlesine erişmiş dizilerdendir. Bashar karakteri dizide çok büyük rol oynayan yakışıklı çok zeki bir adamdır. İki kız kardeşi için her şeyi yapan adam çok şık giyimli ve sert görünüştedir. Aslında çok büyük yaralar almış dev bir adam. Bu yaralarla çevresindekileri yaralayan sonra pişmanlıkları olan bir karakter. İzleyici kitlesi tarafından hayranlık duyulan dizi de baş rol oyuncularının da çok büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Bu Pakistan dizisini mutlaka izlemenizi öneririz. Pakistan dizileri arasında çok ses getiren ve bir çok ülkede de çok beğenilen dizinin bir çok ödülü de vardır.
Pakistan dizileri arasında en çok sevilen ve en beğenilen dizilerden örnekler verdiğimiz makalemizde anlattığımız Pakistan dizilerini beğeneceğinizi umuyoruz. İstediğiniz başka bir dizi öneriniz var ise yorum gönder kısmına yazarak bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca diziler hakkında yorumlarınızı da bekliyoruz.

Hiç yorum yok