Arjantin Dizileri - kadinvsaglik.com

Arjantin Dizileri

Eski Arjantin Dizileri

Eski Arjantin dizileri bir çok ülkede izlenme rekorları kırmış dizilerdir. Bir döneme damga vuran Arjantin dizileri eski  dönem ülkemizde de sevilerek izlenmekteydi. Özellikle Manuela dizisi ekrana geldiğinde büyük ilgi görmüştür. Kaliteli ve güzel oyunculukların sergilendiği eski Arjantin dizilerinden sizler için bir kaç dizi önerisi getirdik. Arjantin dizilerinde komedi, romantizim ve dram ön planda olup çok başarılı bir şekilde seyircilere aktarılmıştır. Bazı diziler yayınlandığında sokaklar boşalmış, her kez evlerinde ekrana kilitlenmişti. Bir döneme damga vuran bu dizilerden bir kaçını sizler için seçtik.


Manuela Dizisi

Manuela Dizisi

MANUELA
1991
Türü: Dram,
Manuela Dizisinin Konusu
İsabel ve Manuela anneleri ayrı babaları bir iki kardeştir. Babaları aynı olan bu iki kız kardeş birbirlerine ikiz su damlası kadar benzemektedirler. İsabel'in babası İsabelin annesini hamile iken terk eder gider ve başka bir kadınla beraber olur ve Manuela doğar. Manuela ve İsabel ikiz kadar benzemektedirler. İsabel hayatını babasız bir şekilde çok zorluklarla devam etmektedir. Manuela ise babası ile birlikte büyüyen şanslı bir genç kızıdır. İsabel yıllar sonra çok iyi bir evlilik yapmıştır. Hayatın ona bir güzelliği diye adlandırdığı bu evlilik çok güzel giderken bir tekne kazası geçirirler ve İsabel'in teknenin pervanesinde yüzü parçalanır. İsabel'in dertleri bitmeyecektir. Babasız yetişen İsabel şimdi de yüzü pervanede parçalanmış ve çok kötü durumdadır. Kocası ise bir tesadüf eseri Manuela ile tanışır ve ona aşık olur. Karısına tıpa tıp benzeyen bu kadın aslında karısının kız kardeşidir. İsabel yüzü bandajlı halde gizlice yaşadığı evde kocası ile kız kardeşini birlikte yaşamalarına tanık olmaktadır. İkisinin ayrılması için kötülük yapmaya başlar. Bu karakter hayatın ona kötü davranması yüzünden kötülük yaptığı için seyircilerin onun tarafını tutmasına sebep olduğu için  tv tarihine geçmiştir. Karakter kötülük yapmasına rağmen seyirci İsabel'in yanında olarak ona destek olmaktadır. Arjantin dizileri arasında en tanınmış olan dizin müziğini ünlü şarkıcı Julio Iglesias seslendirmiş ve bu dizi bir çok ülke televizyonlarında büyük ilgi ile seyredilmiştir.

Aşk Meleği Dizisi

Aşk Meleği Dizisi
Sos mi Vida - Aşk Meleğim 
2006
Türü: Romantik
Ülkemizde aşk meleği adı ile yayınlanan Arjantin dizisinin  baş rollerinde Facundo Arana ve Natalia Oreiro oynamaktadır. Ülkemizde verildiği tarihlerde çok sevilerek izlenen dizi kendi ülkesinde de çok sevilerek seyredilmiştir. Martin ailesinin işlerini yürüten çok akıllı bir genç iş adamıdır. Aynı zamanda da F1 pilotudur ve karısını kaybettikten sonra büyük bir boşluk içerisine düşmüştür. Tek dert ortakları kız arkadaşı ve kuzenidir. Uzun süre yurt dışında kaldıktan sonra ülkesine dönmüştür ve ailesinin işleri ile ilgilenmektedir. Monita ise elini incittikten sonra boksu bırakmak zorunda kalan genç ve çok güzel bir kızdır. Erkek arkadaşı ve annesi ile birlikte yaşamakta olan genç kız iş aramaktır. İş aradığı sırada Martin ile tanışır ve aralarında bir çekim olur. Romantik bir dizi olan aşk meleğim çok sevilen Arjantin dizilerinden biridir.

Vahşi Güzel Dizisi


Vahşi Güzel Dizisi

Muñeca Brava – Vahşi Güzel
1998-1999
Türü: Romantik
Terk edilen bir çocuk olan Milagros bir manastırda rahibeler tarafından büyütülmüştür. 18 yaşına gelen Milagros artık manastırdan çıkmak ve çalışmak zorundadır. Hizmetçi olarak Di Carlo ailesinin yanında işe başlamıştır. Di Carlo ailesinin yakışıklı oğlu İvo'ya genç kızımız içten içten aşık olmaktadır. Patavatsız tavırları ile İvo'nun dikkatini çeker ve birbirlerine aşık olmaya başlarlar. Milagros rolünde Natalia Oreiro oynarken, İvo rolünde ise Facundo Arana oynamıştır. Ülkemizde vahşi güzel olarak yayınlanan dizi pek çok ülkede farklı isimlerle oynanmıştır. Arjantin dizilerinin en tanınmışı olan bu  dizi sadece dizi severleri değil dizi baş rol oyuncularının yakışıklı ve güzel olması ile tüm gençleri ekran başına toplamayı başarmıştır.


099 Central Dizisi

099 Central Dizisi
099 Central
2002-2003
Türü: Pembe Dizi
Facundo Arana bu dizide de baş rol oynamış ve tutkulu bir aşk hikayesi anlatılmıştır. Ülkemizde daha yayınlanmayan dizi çok fazla kişinin dikkatini çekerek en çok internet ortamında seyredilen diziler arasındadır. Ülkesinde çok sevilen dizi bir çok ülke televizyonlarında da verilmektedir. Arjantin dizileri arasıda çok büyük bir yeri vardır.


Champs 12 Dizisi

Champs 12 Dizisi
Champs 12
2009
Türü: Dram, Romantik
Hayallerin Peşinde ismi ile ülkemizde yayınlana  dizi olağan üstü yaratıcılık gösteren dizi olarak ödül almıştır. Dizi içerisinde aşk, arkadaşlık, futbol, müzik ve dans konularını işleyerek seyircilerini ekrana kilitlemeyi başarmaktadır. Dizide 12 yaşında Charlotte kilolu bir kızdır ve onunla dalga geçen yakışıklı ve ünlü bir futbolcu olma hayalindeki 15 yaşında Gonzalo'nun sahneleri ile başlar. Charlotte 18 yaşına geldiğinde dünyalar güzeli bir genç kız olur ve onunla dalga geçen arkadaşı Gonzalo'dan intikam almak için yemin eder. Babasından arkadaşının futbol takımını almasını ister ve bu şekilde ondan intikam almaya başlar. Fakat aralarında bir aşk olur. Bu aşkla birlikte arkadaşlarının ve ailelerinin hayatı ile konusu ilerlemektedir. Arjantin dizileri arasında çok büyük bir ilgi gören dizi çok sevilerek bir çok ülke televizyonunda da verilmektedir.

Hiç yorum yok