Ev Duvar Saatleri - kadinvsaglik.com

Ev Duvar Saatleri

Ev Duvar Saatleri 

Dekoratif Saat Modelleri

Evlerimizin olmazsa olmazlarından olan saat duvarlarımıza ayrı bir güzellik katar. Saat zamanı gösterirken  doğru tercihlerle odalarımızda tablo görevi de yapar.
Dekoratif Saat Modelleri

Dekorasyonu bir bütün olarak incelemeli seçtiğimiz her şeyi evimizin duruşuna uygun seçmeliyiz. Bizlere zamanı gösteren saat de aslında dekorasyonun bir parçasıdır. Parçası olmakla kalmayıp odamızın eğer doğru seçimler yaparsak şıklığına şıklık katarlar.

Büyük Duvar Saati Modelleri

Büyük Duvar Saati Modelleri

Her odaya seçilecek saat farklıdır. Bu alanların giydiği kıyafete uygun saat kullanmalıdır. Şık bir giysiye nasıl spor saat uymazsa, spor bir giysiye de klasik yada şık bir saat uymaz. Odalarımızın üzerine giydiği yada bizim giydirdiğimiz kıyafetlerine uygun dekorasyon da süslemeliyiz.

En Güzel Duvar Saati

En Güzel Duvar Saati

Yazılarımızda sizlere devamlı anlatmak istediğimiz şey bütünlük kavramı ve evlerimizin dekorasyonunu yaparken dikkat etmemiz gerektiğidir. Evimizi eğer şık bir baloya giden şahane bir kadın gibi giydirmişsek, ona zümrüt küpeler şık ayakkabılar ve altın bir kol saati takarız. Evimizin kıyafeti yani nasıl döşediğimiz her seçimimizde çok önemlidir.
Tasarım Duvar Saatleri


Tasarım Duvar Saatleri

  • Küçük duvarlara büyük saat takılmaz.
  • Büyük duvarlara küçük saat takılmaz. Bu durum 110 kiloluk dev bir adamın giydiği küçücük bir şey gibi komik ve abes durur.

Salon Saati Modelleri

Salon Saati Modelleri

Salonlarımızın ruhuna uygun saatler seçmeliyiz. Modern bir odaya metal saat uygun olurken çerçevesiz saatlerde çok tercih edilen ve güzel duran saat çeşitleridir.
Salon koltuklarımızın tam arkasına asacağımız kocaman bir saat büyük bir tabloyu anımsatacak ve bu duvara başka hiç bir şey asılmamalıdır. Sadece bu saat yeterlidir.
Geleneksek bir odada genelde geleneksek olan ahşap çerçeveli saatler kullanılmaktadır.
Çocuk Odaları Duvar Saatleri

Çocuk Odaları Duvar Saatleri

Çocuklar neşeli ve hareketlidirler. Onların odalarına seçtiğimiz her şey onların ruh haline göre olmalıdır. Seçimlerimizi yaparken bunu unutmadan odalarına neşe ve hareket katacak saatler tercih etmeniz uygun olacaktır.

Yatak Odası Duvar Saatleri

Yatak Odası Duvar Saatleri

Yatak odalarını bir adet tablo yada saatle hareketlendirip şıklığına şıklık katabilirsiniz. Saat seçerken yapmanız gereken şey odanızın dekorasyonuna uygun, odanızda kullanılan renklere uyumlu, odanızdaki mobilyalarınızın materyallerine uyumlu bütünlüğü yakalayabileceğiniz bir saat seçmektir.
Yatak başlığının tam arkasına tercih edebileceğiniz bir saat çok uygun bir  seçim olacaktır.

Mutfak Saati Seçimleri

Mutfak Duvar Saatleri

Mutfak dekorasyonuna uygun  sıcak bir ortam hazırlamak için meyve, kahve fincanı desenleri içeren yada şık küçük saatler seçebiliriz. Mutfağımız modern bir havada ise  ona yakışan modern saatleri tercih etmek daha doğru olacaktır. Bir saatle odanın havasının nasıl değiştiğine inanamayacaksınız.
Mutfak Duvar Saatleri



Hiç yorum yok