Örgü Oyuncak Kedi Yapımı - kadinvsaglik.com

Örgü Oyuncak Kedi Yapımı



Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

 

Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

 

Örgü oyuncak kedi yapımı için kedimizi yapmaya baş kısmından başlıyoruz. Kedinizin ne kadar büyüklükte olmasını istiyorsanız o büyüklükte bir baş yapalım. Baş yapımını her zaman olduğu gibi 6 ilmekle başlıyoruz her sırada arttırarak istediğimiz ebatta başa sahip olana kadar örüyoruz.
Örgü Oyuncak Kedi Yapımı

Kedimizin gözlerini de ilave edelim ve kulaklarını örmeye başlayalım.

Örgü Oyuncak Kedi Yapımı
Bu şirin örgü oyuncak kedimizin kulaklarını 4 ilmek başladım ve ve arttırma işlemini her sırada sadece kenarlardan yaptım ki kedimizin kulakları aşağıya indikçe büyürken üçgen biçiminde büyüsün ve orjinal kedi kulağına benzesin.

Oyuncak Kedi Yapımı
Örgü oyuncak kedi yapımı için kedimizin kulaklarını diktikten sonra burnunu ve bıyıklarını da yapıyoruz. Yüzümüzü bitirdikten sonra kedimizin başını daraltarak yuvarlıyoruz ve gövdeyi yapmadan içini dolduruyoruz. Kedimizin kollarını ve bacaklarını örmeye yüzünü ördüğümüz iple başlıyoruz ki ayak ve el olsun. Diğer iple ördüğümüz ayak ve elin üzerine devam ediyoruz ki kol ve bacak kısımları bitirelim. İstediğimiz uzunlukta yapabiliriz, bu sizin kedinizi hangi ebatta istediğinize bağlı bir durum. Vücudu gene baş kısmı  gibi başlıyoruz ve kollarla bacakları ekleyerek örüyoruz.

Oyuncak Kedi Yapımı

Bir önceki örgü oyuncak ahtopot yapımı konumuz ilginizi çekebilir. Sitemizde örgü oyuncak hayvanlar ve örgü bebek yapımları detayları ile resimli olarak anlatılmaktadır.

Hiç yorum yok