Kadınlar Otomobil Seçerken Nelere Dikkat Ediyor - kadinvsaglik.com

Kadınlar Otomobil Seçerken Nelere Dikkat Ediyor


Kadınlar Otomobil Seçerken Nelere Dikkat Ediyor

  Kadın sürücülerimiz araç seçerken gerek görünüşü gerekse kullanım kolaylıkları bakımından en iyi aracı seçmeye gayret ediyorlar. Her şeye dikkat ettikleri gibi aracında her konuda tüm özelliklerini bilerek alıyorlar. Kadınlar ayrıntılara çok önem verir ve ne alırsa alsın çok iyi analiz ederler. Maddi acıdan da onları sıkıntıya sokmaması çok önemlidir.

 

Modeli

Kadınlar için aracın modeli çok önem taşıyor çünkü görsel olarak beğenmeleri onu sevmeleri çok önemlidir. Genel olarak küçük kulanımı kolay araç tercih eden kadınlar bazende  büyük cip tarzı araçlar da seçebiliyorlar. Kadınlar genelde Volkswagen Polo, Mini Cooper, Opel Corsa gibi araçlar tercih ediyorlar.

Rengi

Bir kadın için renk tercihi giyimde, mobilyada olduğu gibi araçta da çok önemlidir. İçinde kendini rahat hissedebileceği, kendine yakışan renkler onlar için önemlidir.

 

Kullanım kolaylığı çok önemli

Aracın kullanım kolaylığı, park kolaylığı acısından sorun yaşatmaması, dar sokaklarda ki geçiş rahatlığı, bagaj büyüklüğü gibi hep çok konu aracın detayları arasında önem taşımaktadır. Bazı bayanlar otomatik vites tercih ediyorlar buda kullanım kolaylığı acısından büyük önem taşıyor.

 

Park Destek Sistemi

Park destek sistemi çok önemli bir ayrıntıdır. Son zamanlarda üretilen araçların park destek sistemleri çok gelişmiştir.

Yokuş Kalkış Desteği

Düz vitesli araçlarda yokuştan kalkarken yarım debriyajla kalkılır fakat yokuş kalkış destek sistemi olan araçlar da buna gerek kalmadan kalkış sağlanıyor. Yeni üretilen araçların çoğunda bu sistem zaten var ama dikkat edilmesi gereken hususlardandır.

 

İç ve Dış Dizaynı

Araç içinin rahatlığı dizaynının sitil sahibi olması malzemelerinin kalitesi bir kadını etkileyen unsurlardandır. Aracın kapı kolları, farlarının dizaynı gibi küçük şeyler bile bir kadının dikkatini çeken noktalardır.

 

Maddi Olarak Tutarı

Kadınlar her konuyu en ince ayrıntısına kadar düşünürler. Bir aracı almadan önce parası da onlar için çok önemlidir.
Bir kadın önce beğenmeli, sonra rahat etmeli, içine sinmeli ki aracı alabilsin. Maddi acıdan da kesesini zorlamaması da çok önemlidir.




Hiç yorum yok