Evde Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri - kadinvsaglik.com

Evde Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri




Evde Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri

  

Evde Yapılabilecek Dekorasyon Fikirleri

  
Ev dekorasyonu bittikten sonra eviniz istediğiniz gibi olmadıysa nerelerde hata yaptığınıza bakmak gerekiyor. Doğru bir planlama yaptıysak memnuniyetsiz sonuçlar yaşamayız. Planlama çok önemlidir, bizi hata yapmaktan kurtarır.
Çok kişinin fikrini alın ama kendi fikirlerinizi uygulayın. Etki altında alınan mobilyalar yada seçilen oda renkleri iş bitiminde içinize sinmeyebilir.
Ev Dekorasyonunda Yapılan Hatalar
Yapmak istediğiniz evin rengi, tarzınız,  nasıl olsun istiyorsunuz baştan karar verin. Sonradan evin bir köşesinde klasik bir koltukla, başka köşede spor bir lamba bulabilirsiniz. Sırf bir parça eşyayı beğendiniz diye alarak yapmak istediğiniz tarzdan çıkmayın.
Ev Dekorasyonunda Yapılan Hatalar
Evinizde her şeyin uyumu çok önemlidir. Mesela desenli bir perde kullanacaksak sade bir koltuk ve halı seçmeliyiz. Her şeyde desen hem gözü yorar, hemde bir karmaşa yaratır.
Evimize eşya almaya çıktığımızda hiç bir şeyi hemen beğenip almayalım, beğenelim bırakalım. Koltuk aldım yarında halı bakmaya çıkacağım demeyin. Her parçayı beğenin ama almayın.Tek tek belirleyin en son karar verdiğimiz parçaların uyumuna bakarak alın. Böyle yaparsanız aldığımız hiç bir şeyden sonra pişman olmazsınız.
Bir eşyayı alırken hem ucuz olsun hem kaliteli olsun derdine düşersek sonra sonuçlardan memnun kalmayabiliriz.
Evinizde renk karmaşası yaratmayın. Belirlediğiniz renkten dışarı çıkmayın ki eviniz bir ahenk içinde olsun.
Unutmamamız gereken en önemli şey sadelik ve uyumdur. Çok kalabalık objeler hem gözü yorar, hemde bir karmaşa yaratır.
 

 

Hiç yorum yok