Yağ Yakan Kür - kadinvsaglik.com

Yağ Yakan Kür


Yağ Yakan Kür

Yağ Yakan Kür

Yağ yakan kür tarifimizi  kilo veremiyorum, ne yaptıysam olmuyor diyen kilolarıyla başı dertte olan metabolizması yavaş, su içsem bile yarıyor ne yapmalıyım diyen bir çok kişi bu kürü mutlaka yapmalı. Ayda en az üç, dört kilo verdiriyor. Yağ yakan kür yapımı son derece kolay ve basittir yeterki sabırla her gün yapmayı unutmayın.
Metabolizmayı canlandıran hele tiroid hastaları için çok özel ve önemli bir kür direk yağ yakıyor.
Bu kürü deneyenler mutlaka kilo verirken  çok ciddi şekilde vücudunda yağ oranlarında düşüş olduğunu görüyorlar. Çok iyi sonuç verdiren bu kürü sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Yağ Yakan Kür Nasıl Yapılır

  Yağ Yakan Kür Nasıl Yapılır?

  Sabah kalkar kalkmaz aç karnına
  •   1 bardak su içine
  •   1tam limon,
  •   1 çay kaşığı toz zencefil,
  •   1 yemek kaşığı elma sirkesi,
  •   1 yemek kaşığı çörek otu yağı(soğuk sıkma)
  •   1 yemek kaşığı bal

Yap yakan kür karışımını  içiyoruz ve üzerine kahvaltıya kadar, 3 bardak su içiyoruz. 3 bardak su içtikten sonra kahvaltımızı yapıyoruz. Metabolizmamız hızlanırken yağlarımızı da yakıyor. Bir çok diyetisyen zaten hastalarına çörek otu yağını öneriyor. Mümkünse soğuk sıkım olsun ki fayda görelim. Elma sirkesi aktarlardan alalım yada evde yapılmış olan olsun marketlerdeki hazır sirkelerden kullanmayın. Bu kürü önerdiğimiz dostlarımızdan çok iyi dönüşler aldık. Allah razı olsun ne yaptıysam veremiyordum, kaç diyetisyene gittim neler uyguladım fayda göremedim, ne rejim listeleri yaptım olmadı bu kürle çok iyi sonuç aldım diyen dostlarımız var.
Hele tiroid hastalarının  metabolizmaları diğer kişilere göre çok yavaştır. Mümkünse onlar mutlaka denemeli.
Kendimize iyi bakalım, sağlıklı olalım, hayatımız da bir kaç değişiklik yapalım özellikle fazla kilolardan kurtulup, ideal kilomuza kavuşalım.

Hazır Yiyeceklerin Zararları Hakkındaki Makalemiz İlginizi Çekebilir.

2 yorum:

  1. Emziren anneler bu kürü uygulayabilir mi??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette uygulayabilir. Bu kür içerisindeki çörek otu yağı, zencefil ve elma sirkesi hastalıklara karşı bağışıklık sistemini korur ve eşsiz şifa kaynağıdır. Hatta çörek otu yağının sütü arttırıcı özeliği de vardır. Süt verme döneminde uygularsanız çok daha faydalı olur.

      Sil